DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Mazur, Liubov

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Визначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної масиДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Мазур, Любов Сергіївна; Mazur, Liubov
2016Використання екстрактів фіто чаїв при виробництві льодяникової карамеліДорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Mazur, Liubov
2017Використання екстракту пустирника при виробництві льодяникової карамеліДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Мазур, Любов Сергіївна; Mazur, Liubov; Сакун, Ірина Сергіївна; Sakun, Irina; Савчук, Світлана Володимирівна; Savchuk, Svitlana
2016Використання екстракту пустирника у виробництві льодяникової карамеліДорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Mazur, Liubov
2016Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr; Mazur, Liubov
2015Використання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостямиДорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr; Mazur, Liubov
2016Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 107835)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr; Mazur, Liubov
2015Жувальна карамель функціонального призначення (Патент на корисну модель № 99200)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Любов Сергіївна; Божок, Олександр Сергійович; Bozhok, Alexandr; Dorohovich, Antonella; Mazur, Liubov
2017Льодяникова карамель функціонального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Мазур, Любов Сергіївна; Mazur, Liubov; Сакун, Ірина Сергіївна; Sakun, Irina
2016Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамеліДорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr; Mazur, Liubov
2019Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціа-льного призначення аморфної та аморфно-пористої структуриМазур, Любов Сергіївна; Mazur, Liubov
2015Цукор нового покоління тагатоза та її використання при виробництві жувальної карамеліДорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Любов Сергіївна; Божок, Олександр Сергійович; Bozhok, Alexandr; Dorohovich, Antonella; Mazur, Liubov
Showing results 1 to 12 of 12

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback