DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Medvid, Irina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 66
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Alimentation. Régime sans gluten, halte à l'effet de modeМедвідь, Ірина Миколаївна; Якименко, Олена Михайлівна; Medvid, Irina; Yakymenko, Olena
2016Argumentation of the efficiency of food fibers usage in bread and bakery products technologiesShydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Medvid, Irina; Balyas, Natalia; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Баляс, Наталія Володимирівна
2017Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac diseaseMedvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Investigation of the expedience of modification of the carbohydrate composition of rice flour in the technology of gluten-free breadMedvid, Irina; Dotsenko, Viktor; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2017La Pyramide Alimentaire: un outil simple pour une alimentation équilibréeМедвідь, Ірина Миколаївна; Medvid, Irina; Якименко, Олена Михайлівна; Yakymenko, Olena; Чередніченко, Галина Анатоліївна; Cherednichenko, Galina
2013Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purposeHavrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Kokhan, Olena; Dotsenko, Viktor; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Кохан, Олена Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2016Soy and wheat fibers usage in wheat bread productionBalyas, Natalia; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Баляс, Наталія Володимирівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна
2019Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free breadDotsenko, Viktor; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Доценко, Віктор Федорович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2018The use of sunflower lecithin in the technology on gluten-free bread with enzymatic modification of flour starchMedvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2018Бар’єри професійно- педагогічного спілкування молодих викладачів вищого навчального закладуМедвідь, Ірина Миколаївна; Нікітіна, Ірина Всеволодівна; Medvid, Irina; Nikitina, Irina
2018Використання енергозберігаючих технологій при проектуванні готельних підприємствШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Мусієнко, Єгор Михайлович; Shydlovska, Olena; Medvid, Irina; Musienko, Yegor
2014Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикатуМедвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Medvid, Irina; Myroshnyk, Yuliya; Shydlovska, Olena
2014Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикатуМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2016Використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикатуМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Противень, Анастасія Миколаївна; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Protyven, Anastasia
2015Використання порошку з ягід ожини у технологіях борошняних кондитерських виробівШидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна; Shydlovska, Olena; Medvid, Irina; Protyven, Anastasia
2016Використання продуктів переробки ожини в технології пісочного напівфабрикатуШидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Андросюк, Ангеліна Михайлівна; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Androsyuk, Angelina
2018Вплив амілолітичних ферментів на показники якості хліба з рисового борошнаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2018Вплив ферментативної модифікації крохмалю рисового борошна на мікробіологічні процеси в тістіМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2018Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
Showing results 1 to 20 of 66
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback