DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Milohova, Tatiana

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата випускНазваАвторы(ы)
2012Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукціїТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2012Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонкуМілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2012Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцюванняТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2013Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцюванняТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2011Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршуТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2012Поліпшення органолептичних властивостей ковбасних виробів в процесі шприцювання фаршу в оболонкуМілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь