DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Murzin, Andrii

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 26
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Бисквитные торты диетически-функционального назначения для больных сахарным диабетомДорохович, Антонелла Николаевна; Мурзин, Андрей Вадимович; Дорохович, Виктория Витальевна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2012Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечокДорохович, Антонелла Миколаївна; Паращина, Надія; Мурзін, Андрій Вадимович; Рубан, Ірина Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Paraschyna, Nadiya; Murzin, Andrii; Ruban, Iryna
2014Влияние дисахарида сахарозы и моносахарида фруктозы на тиксотропию агарового геляДорохович, Антонелла Николаевна; Мурзин, Андрей Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2014Десерт пінодраглеподібної структури типу «Суфле» з дієтичними та функціональними властивостямиДорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2015До питання оптимізації раціонів харчування військовослужбовцівДоценко, Віктор Федорович; Мурзін, Андрій Вадимович; Dotsenko, Viktor; Murzin, Andrii
2015Дослідження впливу яблучного пюре на піноутворювальну здатність фруктово-цукрової суміші для пастили та зефіруДорохович, Антонелла Миколаївна; Потривайло, Олена Олександрівна; Мурзін, Андрій Вадимович; Луценко, Ірина Олегівна; Dorohovich, Antonella; Potryvaylo, Elena; Murzin, Andrii; Lutsenko, Irina
2014Дослідження сорбційно-десорбційних властивостей суфле на суміші еритритолу та фруктозиПаращина, Надія; Мурзін, Андрій Вадимович; Точілкін, Михайло; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Tochilkin, Mihailo; Murzin, Andrii; Paraschyna, Nadiya; Dorohovich, Antonella
2017Застосування монохромного смарт-скла при проектуванні закладів готельного гсподарстваКоваль, Ольга Володимирівна; Мурзін, Андрій Вадимович; Наумець, Ірина Іванівна; Koval, Olga V.; Murzin, Andrii; Naumets, Irina
2013Инновационные технологии пенообразного полуфабриката типа «суфле» на основе моносахарида фруктозы и полиола мальтитолаМурзин, Андрей Вадимович; Дорохович, Антонелла Николаевна; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2015Использование пребиотика лактулозы при производстве фруктово-ягодных начинокДорохович, Антонелла Николаевна; Мурзин, Андрей Вадимович; Пасечник, Елена Владимировна; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Pasichnyk, Elena
2013Інноваційна технологія піноподібного напівфабрикату типу «суфле» на основі цукрозамінника нового покоління еритритолуДорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2014Інноваційні технології оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле та тортів і тістечок функціонального, дієтичного і дієтично- функціонального призначенняДорохович, Вікторія Віталіївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Victoriya; Murzin, Andrii
2015Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на винахід № 108676)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Gutnik, Svetlana; Omelyanenko, Irina
2013Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 86738)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Omelyanenko, Irina; Gutnik, Svetlana
2014Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на винахід № 107134)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2013Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 83985)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2013Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 80629)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2014Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначенняМурзін, Андрій Вадимович; Murzin, Andrii
2016Пастила як улюблений продукт споживання людей похилого вікуДорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Луценко, Ірина Олегівна; Потривайло, Олена Олександрівна; Potryvaylo, Elena; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Lutsenko, Irina
2014Раціональне використання поліолу мальтитолу в суміші з фруктозою при виробництві оздоблювального напівфабрикату пінодраглеподібної структуриМурзін, Андрій Вадимович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Гончарук, Олена Владиславівна; Murzin, Andrii; Dorohovich, Antonella; Goncharuk, Elena
Showing results 1 to 20 of 26
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback