DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Mykoliv, Ivan

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 33
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2016Development of natural spices compositions for fermented milk productsYushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2016Improving energy efficiency in food shock freezing / cooling applicationsShapoval, Bohdan; Шаповал, Богдан; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович
2015Structure stabilization of fermented-milk pastesPasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2010Бродильний аппарат (Патент на корисну модель № 47940)Соколенко, Анатолій Іванович; Лензіон, Сергій Валентинович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Миколів, Іван Михайлович; Бут, Сергій Анатолійович; Mykoliv, Ivan; Shevchenko, Alexander Yefimovich; Piddubny, Vladimir; Sokolenko, Anatoly; Lenzion, Sergey; But, Sergey
2016Вивчення забарвлюваних речовин в прянощахКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy
2016Використання натуральної рослиної сировини в технологіях кисломолочних продуктівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan
2015Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Mykoliv, Ivan
2018Використання прянощів як джерела антоціанівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Mykoliv, Ivan
2015Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодженняКовальов, Олександр Володимирович; Миколів, Іван Михайлович; Бабко, Євген Миколайович; Якобчук, Роман Леонідович; Kovalev, Оleksandr; Mykoliv, Ivan; Babko, Eugene; Yakobchuk, Roman
2017Дослідження вмісту фенольних сполук в пряно-ароматичній сировиніЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович; Сердюк, Дмитро Сергійович; Моторін, Юрій Олександрович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Mykoliv, Ivan; Serdyuk, Dmitry; Motorin, Yuriy
2013Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаюМиколів, Тетяна Іванівна; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Tatiana; Mykoliv, Ivan
2012Енергетичні накопичувальні пристрої на основі розчинених у рідинних фазах газівШевченко, Олександр Юхимович; Миколів, Іван Михайлович; Shevchenko, Alexander Yefimovich; Mykoliv, Ivan
2010Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складовіМиколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Mykoliv, Ivan; Shevchenko, Alexander Yefimovich; Piddubny, Vladimir
2011Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіяхШевченко, Олександр Юхимович; Миколів, Іван Михайлович; Романюк, Артем; Шевченко, А. О.; Shevchenko, Alexander Yefimovich; Mykoliv, Ivan; Romanyk, Artem; Shevchenko, A. O.
2010Енергетичні трансформації в процесах бродіння пиваМиколів, Іван Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Бут, Сергій Анатолійович; Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій Іванович; Shevchenko, Alexander Yefimovich; Mykoliv, Ivan; Piddubny, Vladimir; Sokolenko, Anatoly; But, Sergey
2009Енергетичні трансформації матеріальних потоків у виробництві солодівМиколів, Іван Михайлович; Бойко, Олексій Олегович; Соколенко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Малиновський, Віталій Васильович; Білик, Олена Анатоліївна; Mykoliv, Ivan; Sokolenko, Anatoly; Boyko, Olexiy; Piddubny, Vladimir; Malynovsky, Vitaly; Bilyk, Olena
2018Ефективність використання окремих полісахаридів у складі стабілізаційних комплексів для масляних пастЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Yatsenko, Olga; Pasichny, Vasiliy; Mykoliv, Ivan
2018Застосування натуральних компонентів з вологоутримуючими властивостямиКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan; Слободяник, Анастасія Володимирівна; Slobodyanyk, Anastasiya
Отображение результатов 1 до 20 из 33
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь