DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Myroshnyk, Yuliya

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 24
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2013Wild Plant Raw Materials Use in Pastry TechnologyMyroshnyk, Yuliya; Smirnova, Elizabeth; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна
2014Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикатуМедвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Medvid, Irina; Myroshnyk, Yuliya; Shydlovska, Olena
2014Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикатуМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2012Горобинове борошно в технології борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2012Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлівШаран, Лариса Олександрівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Myroshnyk, Yuliya; Bondar, Natalia
2011Дослідження можливості використання горобинового борошна в технології булочних виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2015Дослідження органолептичних показників якості бісквітних напівфабрикатів збагачених плодовими порошкамиМедвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Medvid, Irina; Myroshnyk, Yuliya; Shydlovska, Olena
2014Збагачення борошняних кондитерських виробів плодово-ягідними порошкамиМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Исследование возможности использования плодовых порошков в технологии бисквитных полуфабрикатовМирошник, Юлия Анатольевна; Медвидь, Ирина Николаевна; Шидловская, Елена Брониславовна; Доценко, Виктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2013Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 83989)Мирошник, Юлія Анатоліївна; Косаківська, Ганна Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Myroshnyk, Yuliya; Kosakivska, Anna; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2011Композиція для виготовлення здобних виробів (Патент на корисну модель № 63880)Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2013Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2013Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2012Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакіюМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2012Особливості бронювання в готельному комплексіМирошник, Юлія Анатоліївна; Березовська, Ірина Захарівна; Myroshnyk, Yuliya; Berezovskaja, Irina
2015Особливості формування структури тіста з додаванням плодових порошків для бісквітного напівфабрикатуМедвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Medvid, Irina; Myroshnyk, Yuliya; Shydlovska, Olena
2014Оцінка якості бісквітних напівфабрикатів з плодовими порошкамиМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Myroshnyk, Yuliya
2013Роль інституту кураторства у сучасних умовахМирошник, Юлія Анатоліївна; Myroshnyk, Yuliya; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2014Склад пісочного печива «Аронія» (Патент на корисну модель № 94940)Яблонська, Ірина Олексіївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Yablonska, Irina; Myroshnyk, Yuliya; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2014Спосіб виробництва масляного напівфабрикату «Каротинка» (Патент на винахід № 107164)Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Myroshnyk, Yuliya
Отображение результатов 1 до 20 из 24
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь