DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Niemirich, Oleksandra

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 224
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Definition indicators of quality of the confectionery semi-finished product with powder from carrotЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Янчик, Олена Петрівна; Yanchyk, Olena; Драненко, Оксана Володимирівна; Dranenko, Oksana
2016Definition indicators of quality of the confectionery semi-finished product with powders from banana and carrotDefinition indicators of quality of the confectionery semi-finished product with powders from banana and carrotЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra
2018Development of complex quantity assessment method of butter qualityНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Зичук, Тетяна Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana; Zychuk, Tetyana; Kuzmin, Oleg
2017Development of the custard recipe using confectionery semifinished product with banana powderЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Янчик, Олена Петрівна; Yanchyk, Olena; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Kliargeliia (Karputina), Daria
2017Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studiesKuzmin, Oleg; Кузьмін, Олег Володимирович; Sujkov, Sergey; Суйков, Сергій Юрійович; Niemirich, Oleksandra; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ditrikh, Iryna; Дітріх, Ірина Вікторівна; Sylka, Iryna; Силка, Ірина Миколаївна
2016Exploring the color of plant powders using computer colorimetryНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Трофимчук, Людмила; Миндрул, Наталія; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Trofimchuk, Lyudmila; Myndrul, Natalia
2015Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsionLiavynets, Heorhii; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Dovgun, Irina; Лявинець, Георгій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Довгун, Ірина Миколаївна
2015Influence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant massesIanchyk, Mariia; Niemirich, Oleksandra; Smirnova, Elizabeth; Янчик, Марія Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2016Innovative technology of semi-finished products for soups-pureePushka, Olga; Patychuk, Vadim; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, Yuriy; Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ткачук, Юрій Михайлович
2015Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for special purpose fondantsBloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Tkachuk, Yuriy; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович
2015Investigation of the effect of vegetable powders into aqueous and oil phase in butter pasteНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Дрозд, Наталія Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana; Drozd, Natalia; Petrusha, Oksana
2019Investigation of using natural aromatizers of lemon essential oil in ayurvedic culinaryFrolova, Natalia; Ukrainets, Anatoliy; Sylka, Iryna; Niemirich, Oleksandra; Kuzmin, Oleg; Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій Іванович; Силка, Ірина Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2013Progress in research of food technologies based on dried food materialsPohozhykh, Nikolai; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Tarasenko, Tatiana; Maksimenko, Anna; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Максименко, Анна Євгенівна
2017Research of microstructure and redistribution of the moisture connection forms in the model systems of confectionery semi-finished product with banana powderЯнчик, Марія Володимирівна; Ianchyk, Mariia; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Вашека, Оксана Миколаївна; Vasheka, Oksana; Янчик, Олена Петрівна; Yanchyk, Olena
2016Research the technological properties of powder of cabbage by mixed method of heat supplyНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey
2017Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished productНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Погожих, Микола Іванович; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey; Pohozhykh, Nikolai
2016Separation of terpenes from lemon essential oil by selective fractionation under a vacuumFrolova, Natalia; Ukrainets, Anatoliy; Sylka, Iryna; Niemirich, Oleksandra; Kuzmin, Oleg; Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій Іванович; Силка, Ірина Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2017Structural and mechanical properties of fondan's model systemsTernavska, Irina; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Тернавська, Ірина Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2016Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industryIanchyk, Mariia; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey; Yanchyk, Olena; Янчик, Марія Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Янчик, Олена Петрівна
2017Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supplyКоваль, Ольга Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Мельник, Оксана Петрівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Koval, Olga V.; Niemirich, Oleksandra; Melnyk, Oksana; Petrusha, Oksana; Havrysh, Andrey
Showing results 1 to 20 of 224
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback