DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Obolkina, Vera

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 213
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Batter biscuits on the basis of oat malt with high biological valueSkrypko, Anhelina; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна
2014Butter biscuit with increased biological valueObolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Skrypko, Anhelina; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна
2013Scientific justification of using of oat malt flour and gumarabic «FIBREGUM» in butter biscuit technologySkrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна
2013Study of oat malt influence on butter biscuit structuringSkrypko, Anhelina; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Скрипко, Ангелина Петровна
2013Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industryObolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana; Оболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна
2014Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industryОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Kalinovska, Tatyana
2013The use of by-products of wine-making in creating functional confectioneryKalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Оболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна
2013Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologiesKyianytsia, Svetlana; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Krapivnitska, Iryna; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2017Use of herbal raw materials in flour confectionery products manufacturing as antioxidants and enhancers of nutritional valueObolkina, Vera; Оболкіна, Віра Іллівна; Smirnova, Elizabeth; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2017Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекеру з подовжени терміномОболкіна, Віра Іллівна; Носенко, Тамара Тихонівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Рахметов, Джамал Бахлулович; Obolkina, Vera; Nosenko, Tamara; Dzyhar, Olga; Rakhmetov, Jamal
2014Вивчення умов драглеутворення бінарних композицій «желатин - гуміарабік» для отримання агрегативно-стійких структур збивних цукеркових масОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Kalinovska, Tatyana
2014Вивчення умов драглеутворення бінарних композицій «желатин – гуміарабік» для отримання агрегативно-стійких структур збивних цукеркових масОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Kalinovska, Tatyana
2010Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатівКамбулова, Юлія Вікторівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Осипенко, Уляна Сергіївна; Kambulova, Julya; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Osipenko, Ulyana
2013Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробівКаліновська, Тетяна Віталіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2013Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana; Kyianytsia, Svetlana
2014Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помадиКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Вайсера, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kokhan (Gavva), Elena; Vaysero, Olga; Obolkina, Vera
2005Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництвіДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Kyianytsia, Svetlana
2017Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерокВайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Vaysero, Olga; Kokhan, Olena O.; Krapivnitska, Iryna
2017Використання какаовели в кондитерській промисловостіОлексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Oleksiyenko, Nataliya
2015Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нугиОболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana; Kyianytsia, Svetlana
Showing results 1 to 20 of 213
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback