DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Pisarets, Olga

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 24
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна; Кравченко, Інна Миколаївна; Drobot, Vera; Pisarets, Olga; Kravchenko, Inna
2017Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначенняРубанка, Катерина Володимирівна; Писарець, Ольга Петрівна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Rubanka, Katherine; Pisarets, Olga; Abramova, Asiat
2015Використання підкислювачів в технології хліба з пшенично-кукурудзяної борошняної сумішіПисарець, Ольга Петрівна; Pisarets, Olga; Ніколаєнко, Юлія Володимирівна; Nikolayenko, Yuliya; Погрибатько, Ніна Анатоліївна; Pogribatko, Nina; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera
2018Високобілковий хліб для споживачів з підвищеними білковими потребамиМахинько, Валерій Миколайович; Писарець, Ольга Петрівна; Лістратенко, Анна Олександрівна; Makhynko, Valeriy; Pisarets, Olga; Lіstratenko, Anna
2014Влияние продуктов переработки кукурузы на биохимические процессы в технологи хлеба из мучной смесиПисарец, Ольга Петровна; Pisarets, Olga; Дробот, Вера Ивановна; Drobot, Vera
2016Вплив вівсяних та гречаних пластівців на формування аромату білково- пшеничного хліба з суцільнозмеленого борошнаСеменова, Анастасія Борисівна; Писарець, Ольга Петрівна; Semenova, Anastasia; Pisarets, Olga
2014Вплив комплексних поліпшувачів на перебіг технологічних процесів та якість виробів з кукурудзяним борошномПисарець, Ольга Петрівна; Pisarets, Olga; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera
2017Дослідження показників якості заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культурГетьман, Інна Анатоліївна; Getman, Inna; Михонік, Лариса Анатоліївна; Mykhonik, Larisa; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera; Семенова, Анастасія Борисівна; Semenova, Anastasia; Писарець, Ольга Петрівна; Pisarets, Olga
2016Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаюРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Писарець, Ольга Петрівна; Братусь, Юлія Вікторівна; Rubanka, Katherine; Terletska, Vita; Pisarets, Olga; Bratus, Yuliia
2013Дослідження хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять продукти переробки кукурудзиДробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera; Писарець, Ольга Петрівна; Pisarets, Olga
2015Доцільність застосування КМКЗ у технології пшенично-кукурудзяного хлібаПисарець, Ольга Петрівна; Pisarets, Olga; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera
2015Использование молочной сыворотки в технологии пшенично-кукурузного хлебаПисарец, Ольга Петровна; Pisarets, Olga; Дробот, Вера Ивановна; Drobot, Vera
2013Использование продуктов переработки кукурузы в производстве хлеба из композиционных смесейДробот, Вера Ивановна; Drobot, Vera; Писарец, Ольга Петровна; Pisarets, Olga; Кравченко, Инна Николаевна; Kravchenko, Inna
2014Кукурудзяне борошно як складова композиційної суміші для приготування хлібаПисарець, Ольга Петрівна; Іванушко, Наталія; Дробот, Віра Іванівна; Pisarets, Olga; Ivanushko, Natalia; Drobot, Vera
2014Молочна сироватка покращує якість хліба з суміші пшеничного і кукурудзяного борошнаДробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна; Drobot, Vera; Pisarets, Olga
2015Обоснование целесообразности использования молочной сыворотки в технологии хлеба из пшенично-кукурузной смесиПисарец, Ольга Петровна; Дробот, Вера Ивановна; Pisarets, Olga; Drobot, Vera
2017Перспективи використання картопляної мезги у виробництві снеківРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Писарець, Ольга Петрівна; Сивак, Денис Генадійович; Rubanka, Katherine; Terletska, Vita; Pisarets, Olga; Sivak, Denis
2014Повышение качества хлеба из пшенично-кукурузной смеси при использовании КМКЗ и сироваткиПисарец, Ольга Петровна; Дробот, Вера Ивановна; Николаенко, Юлия Владимировна; Pisarets, Olga; Drobot, Vera; Nikolayenko, Yuliya
2014Продукти переробки кукурудзи - джерело поліненасичених жирних кислот груп w-3 та w-6Писарець, Ольга Петрівна; Писарец, Ольга Петровна; Pisarets, Olga; Дробот, Віра Іванівна; Дробот, Вера Ивановна; Drobot, Vera
2016Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084)Дробот, Віра Іванівна; Дробот, Вера Ивановна; Drobot, Vera; Писарець, Ольга Петрівна; Писарец, Ольга Петровна; Pisarets, Olga
Showing results 1 to 20 of 24
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback