DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Polischuk, Galina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 246
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnelПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Науменко, Наталія Валентинівна; Naumenko, Nataliia; Устименко, Ігор Миколайович; Ustymenko, Igor
2017Hybrid e xpert system to model the ice cream recipesHrybkov, Serhii; Breus, Natalia; Polischuk, Galina; Поліщук, Галина Євгеніївна; Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович
2013Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopyPolischuk, Galina; Ivanov, Sergey; Krupskaya, Tatyana; Turov, Vladimir; Поліщук, Галина Євгеніївна; Іванов, Сергій Віталійович; Крупська, Тетяна Василівна; Туров, Володимир Всеволодович
2018Influence of sweeteners on rheological and qualitative indicators of ice creamБасс, Оксана Олександрівна; Bass, Oksana; Поліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Гончарук, Олена Владиславівна; Goncharuk, Elena
2011Investigation of conditions for production of hibiscus extractsPolischuk, Galina; Pertsevy, Fedir; Prasol, Dmitry; Поліщук, Галина Євгеніївна; Перцевий, Федір Всеволодович; Прасол, Дмитро Юрійович
2017Investigation of viscous characteristics of mixtures of ice cream with starch syrupПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Басс, Оксана Олександрівна; Bass, Oksana; Гончарук, Олена Владиславівна; Goncharuk, Elena
2015Polyolenverwendung in der SpeiseeisherstellungПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Басс, Оксана Олександрівна; Bass, Oksana; Окопна, Яна Володимирівна; Okopna, Yana
2015Starke als Zutat fur SpeiseeisПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Басс, Оксана Олександрівна; Bass, Oksana; Окопна, Яна Володимирівна; Okopna, Yana
2015Technology of Protein Granular ProductUstymenko, I.; Polischuk, Galina; Smirnova, Elizabeth; Устименко, І. І.; Поліщук, Галина Євгеніївна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2012Активация функционально-технологических свойств яблочного пюре при производстве мороженогоПолищук, Галина Евгеньевна; Мацко, Любовь Михайловна; Соколенко, Анатолий Иванович; Polischuk, Galina; Matsko, Lyubov; Sokolenko, Anatoly
2012Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Мацько, Любов Михайлівна; Matsko, Lyubov
2017Актуальные проблемы сыроделияПолищук, Галина Евгеньевна; Раманаускас, Римгаудас; Polischuk, Galina; Ramanauskas, Rymhaudas
2007Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозиваГулак, Олена Володимирівна; Gulak, Elena; Поліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Янюк, Тетяна Іванівна; Yanyuk, Tatiana
2018Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсійУстименко, Ігор Миколайович; Ustymenko, Igor; Корх, Наталя Сергіївна; Korkh, Natalia; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Teterina, Svitlana; Поліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina
2006Асортимент морозиваСкорченко, Тетяна Анатоліївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Грек, Олена Вікторівна; Grek, Olena; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Skorchenko, Tatiana; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2019Вершковий крем-сир шоколаднийПавловська, Дарина; Pavlovska, Darynа; Поліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina
2012Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюреПоліщук, Галина Євгеніївна; Бойко, Олексій Олегович; Мацько, Любов Михайлівна; Соколенко, Анатолій Іванович; Matsko, Lyubov; Sokolenko, Anatoly; Polischuk, Galina; Boyko, Olexiy
2018Вивчення можливості застовування нормалізаційних емульсій у технології морозива з комбінованим складом сировиниУстименко, Ігор Миколайович; Ustymenko, Igor; Поліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina
2002Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсійПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Грек, Олена Вікторівна; Grek, Olena; Коровіна, Н. В.; Korovina, N.
2012Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Сербова, Марія Іванівна; Serbova, Maria; Мартич, Віталій Володимирович; Martich, Vitaliy; Grabovska, Olena; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Kovalevska, Elizaveta
Showing results 1 to 20 of 246
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback