DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Pryshchepchuk, Maryna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Високобілковий хліб для військовослужбовцівМахинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Прищепчук, Марина Олександрівна; Makhynko, Valeriy; Chernish, Lyudmila; Pryshchepchuk, Maryna
2017Изменение представлений об аминокислотной формуле идеального белкаМахинько, Валерий Николаевич; Прищепчук, Марина Александровна; Makhynko, Valeriy; Pryshchepchuk, Maryna
2018Комплексне збагачення хлібних виробів ізолятами рослинних білківМахинько, Валерій Миколайович; Прищепчук, Марина Олександрівна; Самбурський, Федір Гаврилович; Makhynko, Valeriy; Pryshchepchuk, Maryna; Samburskyi, Fedir
2017Современная методика расчета биологической ценности пищевых продуктов и рационовМахинько, Валерий Николаевич; Соколовская, Ирина Александровна; Прищепчук, Марина Александровна; Makhynko, Valeriy; Sokolovska, Iryna; Pryshchepchuk, Maryna
2018Суха борошняна суміш для приготування високобілкового хліба (Патент на корисну модель № 127917)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Прищепчук, Марина Олександрівна; Drobot, Vera; Makhynko, Valeriy; Pryshchepchuk, Maryna
2018Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності (патент на корисну модель № 127391)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Прищепчук, Марина Олександрівна; Drobot, Vera; Makhynko, Valeriy; Pryshchepchuk, Maryna
2017Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонівМахинько, Валерій Миколайович; Прищепчук, Марина Олександрівна; Makhynko, Valeriy; Pryshchepchuk, Maryna
Showing results 1 to 7 of 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback