DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Pushka, Olga

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 60
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Development prospects of hotel аnd restaurant business in UkraineДоценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Галинська, Олена Миколаївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Galynska, Olena; Pushka, Olga
2016Innovative technology of semi-finished products for soups-pureePushka, Olga; Patychuk, Vadim; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, Yuriy; Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ткачук, Юрій Михайлович
2014Technology of churned dessert products using puree with fruit and vegetable rawYeremchuk, Inna; Mykhailova, Nelia; Koretska, Iryna; Pushka, Olga; Єремчук, Інна; Bondar, Natalia; Корецька, Ірина Львівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Бондар, Наталія Петрівна; Михайлова, Неля Олексіївна; Єремчук, Інна
2016Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goodsVasilenko, Victoria; Pushka, Olga; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Василенко, Вікторія Сергіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2018Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовахКоваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Koval, Olga V.; Pushka, Olga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2013Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів пінної структуриПушка, Ольга Сергіївна; Самойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Pushka, Olga; Samoilenko, I.; Koretska, Iryna
2013Використання нової рослинної сировини в солодких стравахПушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Pushka, Olga; Koretska, Iryna
2014Використання овочевих та фруктових порошків у харчових технологіяхПушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Ісай, Валерій Миколайович; Pushka, Olga; Koretska, Iryna; Isai, Valeriy
2014Використання структуроутворювачів у десертах пінної структуриПушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Pushka, Olga; Koretska, Iryna
2013Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких стравКорецька, Ірина Львівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Koretska, Iryna; Pushka, Olga
2013Використання фізалісу - це перспективноПушка, Ольга Сергеевна; Корецька, Ірина Львівна; Pushka, Olga; Koretska, Iryna
2017Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюреГоркуша, Людмила Валеріївна; Gorkusha, Lyudmila Valeryevna; Пушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Кузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2014Вплив харчових продуктів на засвоюваність кальціюПересічний, Михайло Іванович; Пушка, Ольга Сергіївна; Peresychnyy, Mikhaylo; Pushka, Olga
2015В статті наведено реологічні дослідження модифікованих крохмалів для використання їх у складі пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra
2012Выбор оптимального гидромодуля для восстановленного сухого яичного белкаПушка, Ольга Сергеевна; Самойленко, И. П.; Ниникало, Мария Алексеевна; Корецкая, Ирина Львовна; Pushka, Olga; Samoilenko, I.; Ninikalo, Maria; Koretska, Iryna
2016Дослідження впливу рецептурних компонентів кулінарного напівфабрикату для перших страв на температуру клейстеризації крохмалівПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Патичук, Вадим Петрович; Patychuk, Vadim; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra
2016Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Патичук, Вадим Петрович; Patychuk, Vadim; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2015Дослідження структурно-механічних властивостей кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Havrysh, Andrey; Pushka, Olga; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Tkachuk, Yuriy
2017Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Pushka, Olga; Диба, Яна Сергіївна; Dyba, Yana; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey
2017Инновационная технология пюреобразных первых блюдПушка, Ольга Сергеевна; Pushka, Olga; Гавриш, Андрей Владимирович; Havrysh, Andrey; Немирич, Александра Владимировна; Niemirich, Oleksandra; Ищенко, Татьяна Ивановна; Ishchenko, Tatiana
Showing results 1 to 20 of 60
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback