DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Radzievska, Irina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 89
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Enriching fat component for cultured milk foods based on natural vegetable oilsBelemets, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Radzievska, Irina; Белемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2013Kinetics of oxidation of fatty foods as the main indicator of their qualityRadzievska, Irina; Melnyk, Oksana; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна
2016Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oilsRadzievska, Irina; Lobok, Alexey; Polonskaya, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Belemets, Tatiana; Белемець, Тетяна Олександрівна; Лобок, Олексій Петрович; Полонська, Тетяна Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2014Modeling composition of the mixed oils by blendingZholdosh, Maria; Shemanska, Evgenia; Radzievska, Irina; Жолдош, Марія Петрівна; Шеманська, Євгенія Іванівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2016Optimization of composition of blend of natural vegetable oils for the production of milk-containing productsBelemets, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Radzievska, Irina; Lobok, Alexey; Polonskaya, Tatiana; Белемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Лобок, Олексій Петрович; Полонська, Тетяна Анатоліївна
2013Perspective sources of biological active fatty acids and their application in cosmetics technologyRadzievska, Irina; Lazarenko, Tatiana; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Лазаренко, Тетяна
2013Research of content biologically active components of oilsRadzievska, Irina; Lazarenko, Tatiana; Gromova, Elena; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Громова, Олена Миколаївна; Лазаренко, Тетяна
2017Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсійШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Shvedyuk, Dmitry; Pasichny, Vasiliy; Radzievska, Irina
2018Аналіз жирнокислотного складу м’ясних паштетівМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Moskalyuk, Oksana; Radzievska, Irina; Peshuk, Ludmila; Haschuk, Olexandra
2004Анизидиновое число как показатель качества масел и жировПешук, Людмила Васильевна; Радзиевская, Ирина Геронтьевна; Гаврилов, Генадий Васильевич; Демидов, Игорь Николаевич; Peshuk, Ludmila; Radzievska, Irina; Gavrilov, Genadiy; Simakovich, Ludmila; Demidov, Igor
2018Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокисненняУкраїнець, Анатолій Іванович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ukrainets, Anatoliy; Radzievska, Irina; Melnyk, Oksana; Pasichny, Vasiliy
2014Апробація фотозахисної ефективності косметичного засобу з природними антиоксидантамиБєлінська, Ганна; Belinska, Anna; Марченко, B. C.; Marchenko, V.; Григор'єва, В. К.; Grigorieva, V.; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Radzievska, Irina
2013Атерогенность как фактор прогнозирования функциональной направленности пищевых продуктовПешук, Людмила Васильевна; Радзиевская, Ирина Геронтьевна; Шеманская, Евгения Ивановна; Мельник, Оксана Петровна; Peshuk, Ludmila; Radzievska, Irina; Shemanska, Evgenia; Melnyk, Oksana
2011Біологічна роль жирних кислот тваринного походженняПешук, Людмила Василівна; Peshuk, Ludmila; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Radzievska, Irina; Штик, Ірина Іванівна; Shteak, Irina
2016Визначення жироутримуючої здатності емульгаторів для купажів натуральних рослинних олійБелемець, Тетяна Олександрівна; Belemets, Tatiana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Radzievska, Irina
2015Визначення стійкості збалансованих купажів олій під час обсмажування картопляних чіпсівКоваленко, Олена Артурівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Kovalenko, Olena A.; Kovbasa, Vladimir; Radzievska, Irina
2015Визначення ступеня окисненості пальмової олії за коефіцієнтом пропускання світлових хвильЛеник, Степан Олександрович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Lenyk, Stepan; Radzievska, Irina
2012Використання біологічно активних інгредієнтів у технології майонезівПешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Поліщук, Юлія Юріївна; Peshuk, Ludmila; Radzievska, Irina; Polishchuk, Julia
2017Використання емульгуючих властивостей порошку яєчного жовтка у технології молоковмісних продуктівБелемець, Тетяна Олександрівна; Belemets, Tatiana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Radzievska, Irina; Мельник, Євгенія Олегівна; Melnik, Evgenіya; Блінова, Галина Вікторівна; Blіnova, Galina
2008Використання інфрачервоної спектроскопії ближнього діапазону для аналізу жирів та їх сумішейМанк, Валерій Веніамінович; Пешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Mank, Valeriy; Peshuk, Ludmila; Radzievska, Irina
Showing results 1 to 20 of 89
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback