Browsing by Author Rozdobudko, Boris

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вещества, определяющие вкусовую стабильность пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2014Влияние режимов солодоращения на содержание диметилсульфида и его предшественников в солодеРоздобудько, Борис Валерьевич; Хиврич, Борис Иванович; Rozdobudko, Boris; Hivrich, Boris
2016Вплив вмісту білка в ячмені на якість солодуКопильцев, Дмитро Вітальйович; Гринько, Олег Володимирович; Руденко, Олександр Юрійович; Хіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Kopyltsev, Dmytro; Grinko, Oleg; Rudenko, Alexander; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2013Вплив замінників солоду на концентрацію основних смакових і ароматичних компонентів пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Руденко, Олександр Юрійович; Гребінь, Анна Василівна; Rudenko, Alexander; Hrebin, Anna; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Руденко, Олександр Юрійович; Гуменюк, Ірина Василівна; Kovch, Alina; Humeniuk, Iryna; Rudenko, Alexander; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2013Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2016Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного суслаЗагородня, Катерина Олександрівна; Гребінь, Анна Василівна; Ковч, Аліна Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Zagorodnya, Catherine; Hrebin, Anna; Kovch, Alina; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Пшенична, Анастасія Олексіївна; Руденко, Олександр Юрійович; Rudenko, Alexander; Rozdobudko, Boris; Pshenichna, Anastasia; Hivrich, Boris; Kovch, Alina
2014Дослідження процесів синтезу попередників диметилсульфіду в солоді ячменю і горохуРоздобудько, Борис Валерійович; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кійко, Олександра Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Rozdobudko, Boris; Kisіl, Tetyana; Kіyko, Alexandra; Hivrich, Boris
2012Закономірності накопичення диметилсульфіду в пивіХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Збагачення ячмінного солоду селеном для регулювання вмісту попередників диметилсульфідуХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Копильцев, Дмитро Вітальйович; Максюк, Єлизавета Валеріївна; Kopyltsev, Dmytro; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris; Maksiuk, Yelyzaveta
2014Перетворення попередників диметилсульфіду залежно від спосіб затирання і режимів кип'ятіння сусла з хмелемРоздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович; Rozdobudko, Boris; Hivrich, Boris
2014Перспективы использования гороха в технологии пиваРоздобудько, Борис Валерьевич; Хиврич, Борис Иванович; Rozdobudko, Boris; Hivrich, Boris
2013Порівняльна характеристика некрохмальних поліцукрів деяких зернових культур та солоду з нихКошова, Валентина Миколаївна; Кошевая, Валентина Николаевна; Koshova, Valentina; Хіврич, Борис Іванович; Хиврич, Борис Иванович; Hivrich, Boris; Роздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич
2014Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пиваРоздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кысиль, Татьяна Сергеевна; Kisіl, Tetyana; Кійко, Олександра Олександрівна; Кийко, Александра Александровна; Kіyko, Alexandra; Хіврич, Борис Іванович; Хиврич, Борис Иванович; Hivrich, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич
2012Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 1)Хиврич, Борис Иванович; Роздобудько, Борис Валерьевич; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2012Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 2)Хиврич, Борис Иванович; Роздобудько, Борис Валерьевич; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2014Технологічні і технічні аспекти утворення диметилсульфіду в пивіРоздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Хіврич, Борис Іванович; Хиврич, Борис Иванович; Hivrich, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич
2015Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовинРоздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич