DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Ryabchenko, Natalia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 42
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Changes in consumer properties of new pickled cheeses during their maturation and storageRyabchenko, Natalia; Rudavska, Anna; Рябченко, Наталія Олександрівна; Рудавська, Ганна Богданівна
2009Аминокислотный состав мягких рассольных сыров обогащенных «Ламиданом»Рябченко, Наталья Александровна; Рябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2014Асортимент і якість вершкового сируРозпутня, Ірина Петрівна; Rozputnyaya, Iryna; Рябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2008Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку УкраїниРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2013Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2013Бактеріальні закваски для виготовлення сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2012Використання сироватки при виробництві розсільних сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2010Використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2010Вміст нітратів - показник безпечності розсільних сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2009Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на формування якості розсільних сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Лізогуб, Віра; Ryabchenko, Natalia; Rudavska, Anna; Lizogub, Vira
2014Вплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирахРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2014Вплив студентського самоврядування на формування здорового способу життя молодіОхмакевич, Карина Володимирівна; Рябченко, Наталія Олександрівна; Ohmakevich, Karina; Ryabchenko, Natalia
2008Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатностіРудавська, Ганна Богданівна; Рябченко, Наталія Олександрівна; Rudavska, Anna; Ryabchenko, Natalia
2014Експертиза якості сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2012Зміна зв’язаної і вільної води під час зберігання розсільних сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2015Значення консистенції харчових продуктівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2009Использование диетической добавки «Ламидан» при производстве рассольных сыровРудавская, Анна Богдановна; Рябченко, Наталья Александровна; Rudavska, Anna; Ryabchenko, Natalia
2015Інноваційні технології у пакуванні сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
2008Інновації в асортименті розсільних сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
Dec-2013Комплексна оцінка якості м’яких розсільних сирівРябченко, Наталія Олександрівна; Ryabchenko, Natalia
Showing results 1 to 20 of 42
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback