DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Sharan, Larisa

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 37
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2013Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry productsKokhan, Olena; Sharan, Larisa; Bura, Anna; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey; Кохан, Олена Миколаївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович
2017System approach in crumb briquette technologyMakhynko, Valeriy; Sharan, Andrey; Sharan, Larisa; Махинько, Валерій Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Шаран, Лариса Олександрівна
2017The expediency of using corn germ flour in bakery productsKarabets, Ylia; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Bondar, Natalia; Pavliuchenko, Elena; Sharan, Andrey; Карабець, Юлія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович
2013Using of white food lupin products in technology of functional bakery productsDotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Доценко, Віктор Федорович
2017Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)Кравцов, Олександр Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія Петрівна; Kravtsov, Alexander; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Liavynets, Heorhii; Bondar, Natalia
2007Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростейШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Корзун, Віталій Наумович; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Sharan, Larisa; Доценко, Віктор Федорович; Korzun, Vitaly
2018Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерівБондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Силка, Ірина Миколаївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Кравцов, Олександр Олександрович; Bondar, Natalia; Sharan, Larisa; Sylka, Iryna; Hubenia, Vyacheslav; Lulka, Alexander; Kravtsov, Alexander
2016Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробівШаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович; Шевченко, Олена Олександрівна; Білик, Анастасія Володимирівна; Sharan, Larisa; Sharan, Andrey; Shevchenko, Elena; Bilik, Anastasia
2018Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тістаМахинько, Валерій Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Шаран, Лариса Олександрівна; Черниш, Людмила Миколаївна; Makhynko, Valeriy; Sharan, Andrey; Sharan, Larisa; Chernish, Lyudmila
2016Впровадження флоат-терапії в закладах гостинностіШаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович; Сулик, Максим Олегович; Sharan, Larisa; Sharan, Andrey; Sulyk, Maxim
2010Дослідження впливу морських водоростей на показники якості та процес черствіння хлібобулочних виробівШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Корзун, Віталій Наумович; Sharan, Larisa; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Korzun, Vitaly
2012Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлівШаран, Лариса Олександрівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Myroshnyk, Yuliya; Bondar, Natalia
2017Доцільність використання борошна зародків кукурудзи у виробництві безглютенових борошняних кондитерських виробівШаран, Лариса Олександрівна; Шевченко, Олена Олександрівна; Білик, Анастасія Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович; Дорошенко, Віктор Олександрович; Sharan, Larisa; Shevchenko, Elena; Bilik, Anastasia; Sharan, Andrey; Doroshenko, Viktor
2012Доцільність впровадження інноваційного продукту в клінінговій службі готельного господарстваДраненко, Оксана Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович; Шаран, Лариса Олександрівна; Dranenko, Oksana; Sharan, Andrey; Sharan, Larisa
2012Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростямиШаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Корзун, Віталій Наумович; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Bura, Anna; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey; Korzun, Vitaly; Bondar, Natalia
2016Збагачення ресторанної продукції морськими водоростямиШаран, Лариса Олександрівна; Оксютенко, Валерія Іванівна; Sharan, Larisa; Oksyutenko, Valery
2007Йодирование хлеба- oдновременное решение проблемы йоддефицита и болезни хлебаШаран, Лариса Александровна; Арсеньева, Лариса Юрьевна; Грегирчак, Наталья Николаевна; Шаран, Андрей Васильевич; Sharan, Larisa; Arsenieva, Larisa; Gregirchak, Natalia; Sharan, Andrey
2016Інноваційний продукт закладів готельного господарстваШаран, Лариса Олександрівна; Сулик, Максим Олегович; Sharan, Larisa; Sulyk, Maxim
2016Інноваційний продукт закладів туристично-рекреаційного готельного господарстваШаран, Лариса Олександрівна; Леонтьєва, Ольга Борисівна; Sharan, Larisa; Leontieva, Olga
2012Кекс, збагачений бурими водоростями Ascophyllum Nodosum (Патент на корисну модель № 73942)Шаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна; Sharan, Larisa; Bura, Anna
Отображение результатов 1 до 20 из 37
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь