DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Shevchenko (Kishenko), Iryna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 135
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Advantages of using proteins in the production of truncated semi-finished productsSkochko, Alexey; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Скочко, Олексій Іванович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2012Esential problems of development of meat sector in agriculture in UkraineKundeyeva, Galina; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Topchiy, Oksana; Кундєєва, Галина Олексіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
2014The study of properties of a raw meat product during salting by brinesShevchenko (Kishenko), Iryna; Donets, Oleksandr V.; Kryzhova (Vengliyk), Julia; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр В.; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2018The use of food fibers in the production of truncated semi-finished productsShevchenko (Kishenko), Iryna; Skochko, Alexey; Druhoveiko, Vladislav; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Скочко, Олексій Іванович; Друговейко, Владислав Олексійович
2018Use of protein-carbohydrate compositions in the production of truncated semi­finished productsShevchenko (Kishenko), Iryna; Skochko, Alexey; Haranovska, Viktoriya; Гарановська, Вікторія Андріївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Скочко, Олексій Іванович
2018Активність води як показник якості і безпечності м’ясних продуктівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Kryzhova (Vengliyk), Julia
2012Актуальные проблемы развития пищевой промышленности УкраиныКундеева, Галина Алексеевна; Шевченко (Кишенько), Ирина Ивановна; Kundeyeva, Galina; Shevchenko (Kishenko), Iryna
2004Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробівГащук, Олександра Ізидорівна; Haschuk, Olexandra; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna
2013Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинокКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Kryzhova (Vengliyk), Julia; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Венглюк, Олександр Володимирович; Venhlyuk, Alexander; Горобець, Юлія Сергіївна; Gorobets, Julia
2011Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделийШевченко (Кишенько), Ирина Ивановна; Топчий, Оксана Анатольевна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Topchiy, Oksana
2011Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий. Часть 2Топчий, Оксана Анатольевна; Шевченко (Кишенько), Ирина Ивановна; Topchiy, Oksana; Shevchenko (Kishenko), Iryna
2007Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичиниШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Гапченко, Наталія Олегівна; Gapchenko, Nataliya
2011Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Пешук, Людмила Василівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Peshuk, Ludmila
2011Біологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировиниШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Гащук, Олександра Ізидорівна; Haschuk, Olexandra; Донець, Олександр В.; Donets, Oleksandr V.
2011Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Стращенко, С. В.; Strashchenco, S.; Донець, Олександр Петрович; Donets, Alexander P.
2012Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Топчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Донець, Олександр Петрович; Donets, Alexander P.
2012Вивчення вплив у багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Топчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Донець, Олександр Петрович; Donets, Alexander P.
2017Вивчення кріопротекторних властивостей харчових волокон в складі м’ясних фаршевих системСкочко, Олексій Іванович; Skochko, Alexey; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna
2013Використання багатокомпонентних сумішей в складі розсолів для ін’єктування шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Лоскутова, Ксенія Сергіївна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Loskutova, Ksenia
2014Використання білків тваринного походження як один з напрямів ресурсозбереження при виробництві реструктурованих шинокШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр Петрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Donets, Alexander P.; Topchiy, Oksana
Showing results 1 to 20 of 135
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback