DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Shulga, Natalia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 41
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозуШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна; Kigel, Natalia; Боднарчук, Оксана Василівна; Bodnarcuk, Oksana; Shulga, Natalia
2013Вади сметаниШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.; Mlechko, L.; Shulga, Natalia
2002Вивчення властивостей твердих сичужних сирів, вироблених з використанням бактеріального препарату прямого внесенняШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2008Відбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоціШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна; Shulga, Natalia; Kigel, Natalia
2009Властивості дріжджів – складових мікрофлори кефіруШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Shulga, Natalia; Kigel, Natalia; Bodnarcuk, Oksana
2013Вплив заквашувальної мікрофлори на формування смако-ароматичної композиції твердих сичужних сирівШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2008Вплив залишків антибіотиків на розвиток заквашувальних культур для виробництва сируШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2014Вплив способів теплової обробки молока на його фізико-хімічні показники та технологічні властивості у сироробствіШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2003Вплив способу теплової обробки молочної сировини на якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагріванняШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2005Вплив ступеня соління сирів швейцарської групи на розвиток пропіоновокислих бактерійШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.; Shulga, Natalia; Mlechko, L.
2008Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіруБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна; Bodnarcuk, Oksana; Shulga, Natalia; Kigel, Natalia
2014Вплив технологічних факторів на якість кисломолочного сируШульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.; Shulga, Natalia; Mlechko, L.
2004Деякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна; Bodnarcuk, Oksana; Shulga, Natalia; Kigel, Natalia
2017Дослідження властивостей низькожирних йогуртів, збагачених пектинами з різними ступенями етерифікаціїШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2017Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-AgeШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2004Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна; Bodnarcuk, Oksana; Shulga, Natalia; Kigel, Natalia
2011Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыровШульга, Наталья Михайловна; Shulga, Natalia
2007Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективиКігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Kigel, Natalia; Shulga, Natalia
2007Застосування лактобацил з високою антагоністичною активністю у сироробствіШульга, Наталія Михайлівна; Shulga, Natalia
2011Кефир: современный взгляд на микрофлору и технологиюШульга, Наталья Михайловна; Shulga, Natalia
Showing results 1 to 20 of 41
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback