Browsing by Author Shulga, Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 87  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Antibacterial biodegradable films for foodsChorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Gregirchak, Natalia; Zusko, Kateruna; Riabov, Sergiy; Kobylinskyi, Sergiy; Goncharenko, Ludmila
2017Differential scanning calorimetry research of biodegradable films for confectionery and bakery productsShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Kobylinskyi, Sergiy
2016Edible coating as a factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakesShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa; Gol, Artem
2018Edible coatings – environmental replacing of traditional candy paper wrapper of «Korivka» candiesShulga, Oksana; Prutulska, Natalia; Petrusha, Oksana; Smirnova, Elizabeth
2016Edible films enriched by elaminChorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Petrenko, Olena
2017Influence of edible coatings on rye and rye-wheat bread qualityShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Shulga, Serhij
2016Influence of organic plasticizers on sensory, physicalmechanical properties and chemical changes of biodegradable filmsShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa
2016Infrared Spectroscopy for Studying Foods and Biodegradable PackagingShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa; Shulga, Serhij
2018Modification of Potato Starch by Acetylmalic Acid Chloroanhydride and Physicochemical Research of the New ProductShulga, Oksana; Simurova, Natalya; Shulga, Serhij; Smirnova, Elizabeth
2016Synthesis and study of 3-methyI-6H-indolo[2.3-h]quinoxalinesSimurova, Natalia; Shulga, Serhij; Shulga, Oksana
2017Влияние желатина на свойства съедобных пленок и покрытий из картофельного крахмалаШульга, Оксана Сергеевна; Shulga, Oksana; Петруша, Оксана Александровна; Petrusha, Oksana
2015Вплив біорозкладальних пакувальних матеріалів на навколишнє середовищеЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Каржевська, Олександра Михайлівна; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Karzhevska, Alexandra; Chorna, Anastasia
2017Вплив молока та сироватки на властивості їстівної плівки і покриттяШульга, Оксана Сергіївна; Перепелиця, Олександр Петрович; Шульга, Сергій Іванович; Shulga, Oksana; Perepelitsa, Alexander; Shulga, Serhij
2017Вплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттівШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana; Перепелиця, Олександр Петрович; Perepelitsa, Alexander
2014Вплив нових видів сировинних матеріалів на споживчі властивості макаронних виробівВласик, Максим; Шульга, Оксана Сергіївна; Vlasic, Maksim; Shulga, Oksana
2018Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатинуШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana
2011Вплив процесу еструзії на крохмаль екструзійних картоплепродуктівШульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Kovbasa, Vladimir; Shulga, Serhij; Shulga, Oksana
2016Вплив різних пластифікаторів на властивості біодеградабельних плівокШульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Shulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa
2017Вплив їстівного покриття на споживні властивості мармеладних виробівШульга, Оксана Сергіївна; Shulga, Oksana
2016Встановлення оптимального режиму нанесення їстівного покриття на хлібобулочні виробиЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Chorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa