DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Silchuk, Tatiana

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 94
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2016Development of complex acidulants and analysis of impact on biochemical processes in the doughtZuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Зуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
2017Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat breadSilchuk, Tatiana; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Zuiko, Vira; Зуйко, Віра Ігорівна; Kovbasa, Vladimir; Ковбаса, Володимир Миколайович; Bilyk, Olena; Білик, Олена Анатоліївна
2017Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat breadSilchuk, Tatiana; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Zuiko, Vira; Зуйко, Віра Ігорівна; Kovbasa, Vladimir; Ковбаса, Володимир Миколайович; Bilyk, Olena; Білик, Олена Анатоліївна
2016Research on technological properties of potato cellulose for bread productionSilchuk, Tatiana; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Nazar, Mariana; Назар, Мар'яна Ігорівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
2013Rye-wheat bread production at the restaurantsSilchuk, Tatiana; Kovalenko, Anna; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Коваленко, Анна Андріївна
2013Rye-wheat bread production with the use of the accelerated technologies at the restaurant establishmentsSilchuk, Tatiana; Kovalenko, Anna; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Коваленко, Анна Андріївна
2013Technology of shelf life bread extendingSilchuk, Tatiana; Drobot, Vera; Kokhan, Olena; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Кохан, Олена Миколаївна
2015The use of plant materials in culinary products out of yeasted doughArpul (Oleksiichuk), Oksana; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Зуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2013Актуальність використання поліпшувачів у технології виробництва житньо - пшеничного хлібаКулініч, Віра Ігорівна; Kulinich, Vera; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Silchuk, Tatiana; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita
2014Актуальность применения улучшителей в производстве ржано-пшеничных сортов хлебаСильчук, Татьяна Анатольевна; Зуйко, Вера Игоревна; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana
2003Використання житньо -солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствінняСильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Silchuk, Tatiana; Drobot, Vera
2013Використання житньо-солодового екстракту у виробництві хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Silchuk, Tatiana; Holikova, Tatiana
2014Використання нетрадиційної білоквмісної сировини у виробництві хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко, Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тополь, Інна Василівна; Silchuk, Tatiana; Zuiko, Vira; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Topol, Inna
2014Використання нетрадиційної сировини в закладах ресторанного господарстваЄрмоленко, Марія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Ermolenko, Maria; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Silchuk, Tatiana
2011Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатівКамбулова, Юлія Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Kambulova, Julya; Silchuk, Tatiana
2013Виробництво пшеничного хліба з використанням житньо-солодового екстрактуСильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Гребенюк, Є. П.; Silchuk, Tatiana; Holikova, Tatiana; Hrebeniuk, Y.
2015Влияние нетрадиционного растительного сырья на пищевую ценность и качество хлебаЗуйко, Вера Игоревна; Сильчук, Татьяна Анатольевна; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Рахметов, Джамал Бахлулович; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Rakhmetov, Dzhamal
2016Влияние подкисляющих добавок на структурно-механические свойства ржано-пшеничного тестаЗуйко, Вера Игоревна; Zuiko, Vira; Сильчук, Татьяна Анатольевна; Silchuk, Tatiana; Цырульникова, Вита Валентиновна; Tsirulnikova, Vita
2012Влияние ржано-солодового экстракта на аромат и свежесть хлебаДробот, Вера Ивановна; Сильчук, Татьяна Анатольевна; Drobot, Vera; Silchuk, Tatiana
2015Вплив бактерій роду lactobacilluscaseiha процес бродіння тіста з житнього борошнаЧепель, Наталія Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Кашнікова, М. О.; Chepel, Natalia; Silchuk, Tatiana; Kashnykova, M.
Отображение результатов 1 до 20 из 94
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь