DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Sivny, Ivanna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Characteristics of changes of the chemical composition of cranberry marsh in the process of obtaining pureeObolkina, Vеra; Kokhan (Gavva), Elena; Sivny, Ivanna; Krapivnitska, Iryna; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2019Використання пюре з журавлини та камеді геллану при створенні нової технології білково-збивного кремуОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Obolkina, Vеra; Sivny, Ivanna; Krapivnitska, Iryna; Oleksiyenko, Nataliya
2015Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібною структуроюОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna
2019Дослідження впливу камеді геллану на структуру крему «Суфле» з додаванням журавлиного пюреСивній, Іванна Іванівна; Цапук, Ірина Святославівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Sivny, Ivanna; Tsapuk, Iryna; Obolkina, Vеra
2016Застосування пюре з горобини для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Сивній, Іванна Іванівна; Sivny, Ivanna; Obolkina, Vera; Oleksiyenko, Nataliya
2016Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Dzyhar, Olga; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna; Krapivnitska, Iryna; Oleksiyenko, Nataliya
2015Новітня технологія заварного білкового крему із застосуванням пюре горобиниОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna
2015Новітня технологія оздоблювального напівфабрикату із застосуванням пюре з горобини та геланової камедиСивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna
2016Особливості зберігання білково-збивного крему з додаванням горобинового та журавлинового пюреСивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Krapivnitska, Iryna; Sivny, Ivanna; Obolkina, Vera
2016Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробівСивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna; Oleksiyenko, Nataliya
Showing results 1 to 10 of 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback