DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Skochko, Alexey

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Advantages of using proteins in the production of truncated semi-finished productsSkochko, Alexey; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Скочко, Олексій Іванович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2018The use of food fibers in the production of truncated semi-finished productsShevchenko (Kishenko), Iryna; Skochko, Alexey; Druhoveiko, Vladislav; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Скочко, Олексій Іванович; Друговейко, Владислав Олексійович
2018Use of protein-carbohydrate compositions in the production of truncated semi­finished productsShevchenko (Kishenko), Iryna; Skochko, Alexey; Haranovska, Viktoriya; Гарановська, Вікторія Андріївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Скочко, Олексій Іванович
2017Вивчення кріопротекторних властивостей харчових волокон в складі м’ясних фаршевих системСкочко, Олексій Іванович; Skochko, Alexey; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna
2016Використання кріопротекторів при виготовленні посічених напівфабрикатівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Скочко, Олексій Іванович; Skochko, Alexey; Тимченко, Оксана Андріївна; Timchenko, Oksana
2018Використання харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Скочко, Олексій Іванович; Друговейко, Владислав Олексійович; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Druhoveiko, Vladislav; Skochko, Alexey
2017Вплив кріопротекторів на якісні показники напівфабрикатів глибокого заморожуванняШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Скочко, Олексій Іванович; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Kryzhova (Vengliyk), Julia; Skochko, Alexey
2016Моделювання складу січених напівфабрикатів із зниженою кріоскопічною температуроюШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Скочко, Олексій Іванович; Skochko, Alexey; Голуб, Анастасія Володимирівна; Holub, Anastasia
2017М’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора (Патент на корисну модель № 121750)Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Тимченко, Оксана Андріївна; Скочко, Олексій Іванович; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Timchenko, Oksana; Skochko, Alexey
2017М’ясний січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 121751)Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Глухова, Анастасія Анатоліївна; Скочко, Олексій Іванович; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Glukhova, Anastasia; Skochko, Alexey
2017Оцінка впливу речовин кріопротекторної дії на показники якості посічених напівфабрикатівСкочко, Олексій Іванович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Skochko, Alexey; Shevchenko (Kishenko), Iryna
2018Оцінка впливу харчових кріопротекторів на якісні показники посічених напівфабрикатівСкочко, Олексій Іванович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Skochko, Alexey; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Polischuk, Galina
2016Розробка композиційної суміші з кріопротекторними властивостями для січених напівфабрикатівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Скочко, Олексій Іванович; Skochko, Alexey
Showing results 1 to 13 of 13

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback