DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Stetsenko, Natalia

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 141
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2017Comparingbetween the amino acid composition of flax seeds before and after germinationKrayewska, Svetlana; Stetsenko, Natalia; Korol, Oksana; Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Король, Оксана
2012Investigation of the interaction of natural disperse minerals Ukraine coloring substances from sugar productionPodobiy, Olena; Miroshnikov, Oleg; Stetsenko, Natalia; Grabovska, Olena; Подобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег Миколайович; Стеценко, Наталія Олександрівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
2013Low temperatures in food technologiesSimahina, Galina; Stetsenko, Natalia; Naumenko, Nataliya; Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
1997Peculiarity of disperse mineral wetting by sucrose solutionMank, Valeriy; Stetsenko, Natalia; Манк, Валерій Веніамінович; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Proving the choice of curative plants for obtaining antioxidant complexesSimahina, Galina; Stetsenko, Natalia; Naumenko, Nataliya; Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2013Sublimed plant biologically active аdditives with radioprotecting actionSimahina, Galina; Naumenko, Nataliya; Stetsenko, Natalia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Substantiation of expediency of gluten-free foodstuffs production in UkraineСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Stetsenko, Natalia; Krayewska, Svetlana
2013The use of flax seeds in healthy products technologiesStetsenko, Natalia; Krayewska, Svetlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2013The use of rowan berries in bread healthy productsStetsenko, Natalia; Miroshnikov, Oleg; Podobiy, Olena; Стеценко, Наталія Олександрівна; Мірошников, Олег Миколайович; Подобій, Олена Валеріївна
2012Аналіз асортименту хліба та хлібобулочних виробів оздоровчого призначення на ринку УкраїниЗемлінська, Марія Дмитрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Zemlynska, Maria
2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана Петрівна; Krayewska, Svetlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2015Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Krayewska, Svetlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2015Аналіз способів отримання висококонцентрованих форм рослинних білківПрокопенко, Дарина Сергіївна; Prokopenko, Daria; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Мартиненко, Тетяна Андріївна; Martynenko, Tatyana
2016Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Прут, Зоя Юріївна; Prut, Zoya
2015Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льонуВінк, Аліна В‘ячеславівна; Vink, Alina; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2013Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжіКраєвська, Світлана Петрівна; Krayewska, Svetlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2013Біологічна цінність зеленої маси буряківСімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2014Біологічна цінність рослинного білку з нетрадиційної сировиниСімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Прокопенко, Дарина Сергіївна; Prokopenko, Daria
2014Вдосконалення способу виробництва соковмісного напою з екстрактом стевіїСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Лисицина, Юлія; Lisitsina, Yulia
2015Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостямиСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Кравченко, Олег Андрійович; Kravchenko, Oleg
Отображение результатов 1 до 20 из 141
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь