DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Topchiy, Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 109
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Complex of chemical-technological and sanitary-hygienic quality indicators of the new pastry products of special nutritionKotlyar, Eugene; Котляр, Євген Олександрович; Topchiy, Oksana; Топчій, Оксана Анатоліївна; Pilipenko, Lyudmila; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Pуlуpenko, Inna; Пилипенко, Інна Олександрівна; Sevastіanova, Elena; Севастьянова, Олена Володимирівна
2018Development of protein-fat emulsions based on vitaminized blended vegetable oilsKotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana; Kyshenia, Andrii; Polumbryk, Maksim; Garbazhiy, Kateryna; Lanzhenko, Liubov; Honcharenko, Taisa; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Кишеня, Андрій В'ячеславович; Полумбрик, Максим Олегович; Гарбажій, Катерина Станіславівна; Ланженко, Любов Олександрівна; Гончаренко, Таїса Юріївна
2017Development of sanitary-safe poultry paste products with balanced fatty acid and vitamin compositionKotlyar, Eugene; Котляр, Євген Олександрович; Topchiy, Oksana; Топчій, Оксана Анатоліївна; Pilipenko, Lyudmila; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Pуlуpenko, Inna; Пилипенко, Інна Олександрівна; Sevastіanova, Elena; Севастьянова, Олена Володимирівна
2012Esential problems of development of meat sector in agriculture in UkraineKundeyeva, Galina; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Topchiy, Oksana; Кундєєва, Галина Олексіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
2016Evelopment of formulation multicomponent protein-fat emulsionKotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana; Honcharenko, Taisa; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Гончаренко, Таїса Юріївна
2018Plant antioxidants in the production of chopped semi-finished productsMakushev, Denis; Kotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana; Макушев, Денис Валерійович; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна
2016Technological aspects of fortification of blended vegetable oilsTopchiy, Oksana; Kotlyar, Eugene; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович
2015Technology of fortification of blended oilsNikolova, Lena; Topchiy, Oksana; Kotlyar, Eugene; Ніколова, Елена; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович
2017Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technologyHoncharenko, Taisa; Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Smirnova, Elizabeth; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2013Vegetable oils utilization in the recipes of meat patesTopchiy, Oksana; Топчій, Оксана Анатоліївна; Kotlyar, Eugene; Котляр, Євген Олександрович
2001Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормівТопчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Клименко, Михайло Миколайович; Klimenko, Mihajlo
2017Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтівГончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Honcharenko, Taisa; Topchiy, Oksana
2013Безпека застосування харчових добавокПолумбрик, Олег Максимович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Polumbryk, Oleg; Topchiy, Oksana
2011Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделийШевченко (Кишенько), Ирина Ивановна; Топчий, Оксана Анатольевна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Topchiy, Oksana
2011Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий. Часть 2Топчий, Оксана Анатольевна; Шевченко (Кишенько), Ирина Ивановна; Topchiy, Oksana; Shevchenko (Kishenko), Iryna
2016Важливість поліненасичених жирних кислот для здоров’я людиниТопчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Котляр, Євген Олександрович; Kotlyar, Eugene
2007Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітейКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро Олександрович; Kryzhova (Vengliyk), Julia; Peshuk, Ludmila; Topchiy, Oksana; Karpenko, Petro
2012Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Топчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Донець, Олександр Петрович; Donets, Alexander P.
2012Вивчення вплив у багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Топчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Донець, Олександр Петрович; Donets, Alexander P.
2018Виготовлення січених напівфабрикатів збалансованих продуктами перероблення зерновихМехед, Галина Сергіївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Mekhed, Halyna; Topchiy, Oksana; Honcharenko, Taisa
Showing results 1 to 20 of 109
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback