DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Tsirulnikova, Vita

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 60
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2017Innovative approach and operational issues of animation services in hotelsBortnitskaya, Miroslava; Бортницька, Мирослава Юріївна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tsirulnikova, Vita; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Chagayda, Andriy; Чагайда, Андрій Олегович
2013Актуальність використання поліпшувачів у технології виробництва житньо - пшеничного хлібаКулініч, Віра Ігорівна; Kulinich, Vera; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Silchuk, Tatiana; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita
2013Аналіз ринку компаній-інсталяторів технології «розумний готель»Миць, Юлія Василівна; Myts, Julia; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita
2014Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономіїБіла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Bіla, Katerina; Tsirulnikova, Vita; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2010Використання високоефективних флокулянтів для інтенсифікації процесів очищення дифузійного сокуЦирульнікова, Віта Валентинівна; Олянська, Світлана Пантелеймонівна; Tsirulnikova, Vita; Olyanska, Svetlana
2015Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2013Використання інноваційної інтелектуальної технології управління в готельному господарствіМиць, Юлія Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Myts, Julia; Tsirulnikova, Vita
2014Використання комплексного реагенту для підвищення ефективності процесів очищення дифузійного сокуЦирульнікова, Віта Валентинівна; Олянська, Світлана Пантелеймонівна; Tsirulnikova, Vita; Olyanska, Svetlana
2015Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироваткиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2014Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2015Використання термостабільних начинок в молекулярній кухніАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tsirulnikova, Vita
2013Високоолійна сировина для виробництва хлібобулочних виробів в закладах ресторанного господарстваСидоренко, Олена Миколаївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Sydorenko, Olena; Tsirulnikova, Vita
2016Влияние подкисляющих добавок на структурно-механические свойства ржано-пшеничного тестаЗуйко, Вера Игоревна; Zuiko, Vira; Сильчук, Татьяна Анатольевна; Silchuk, Tatiana; Цырульникова, Вита Валентиновна; Tsirulnikova, Vita
2016Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тістаБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2014Дополнительные реагенты для очистки клеровок жёлтого сахараОлянская, Светлана Пантелеймоновна; Цырульникова, Вита Валентиновна; Olyanska, Svetlana; Tsirulnikova, Vita
2017Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2009Доцільність використання фільтроперліту для покращення якісних показників очищеного сокуЦирульнікова, Віта Валентинівна; Олянська, Світлана Пантелеймонівна; Купчик, Михайло Петрович; Tsirulnikova, Vita; Olyanska, Svetlana; Kupchik, Michael
2012Застосування цукрозамінника з унікальними властивостями у закладах ресторанного господарстваЦирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita
2014Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2012Использование дополнительных реагентов для интенсификации технологических процессов очистки диффузионного сокаОлянская, Светлана Пантелеймоновна; Цырульникова, Вита Валентиновна; Olyanska, Svetlana; Tsirulnikova, Vita
Отображение результатов 1 до 20 из 60
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь