DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Tymoshenko (Kremeshna), Irina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 36
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Kinetics research of rice flour paste drying with beet colorant combined with energy supplyDubkovetskyy, Igor; Malezhik, Ivan; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
2013Use of mineral additives in the production of meat productsPasichny, Vasiliy; Ivanov, Sergey; Olishevskyi, Valentin; Marynin, Andriy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Пасічний, Василь Миколайович; Іванов, Сергій Віталійович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
2007Білково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на винахід № 70714)Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич; Pasichny, Vasiliy; Sabadash, Peter; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Zhuk, Igor
2014Дослідження кількості бетаціанів стабілізованого бурякового соку в залежності від терміну та умов зберіганняПасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina
2013Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового сокуПасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina
2014Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробівДубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Dubkovetskyy, Igor; Malezhik, Ivan; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina
2005Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового сокуПасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina
2014Застосування бурякового барвника та мінеральних добавок для покращення кольору і структурно-механічних властивостей м'ясних продуктівТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Неводюк, Ірина Валентинівна; Пасічний, Василь Миколайович; Макарчук, Мирослава Ростиславівна; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Nevodyuk, Irina; Makarchuk, Miroslava
2004Застосування крові як кольороформуючої добавкиПасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Усатюк, Світлана Іванівна; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Pasichny, Vasiliy; Zhuk, Igor; Usatyuk, Svitlana; Sabadash, Peter
2014Застосування мінеральних добавок у виробництві м'ясних продуктівІванов, Сергій Віталійович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Олішевський, Валентин Вікторович; Pasichny, Vasiliy; Olishevskyi, Valentin; Marynin, Andriy; Ivanov, Sergey; Tymoshenko (Kremeshna), Irina
2014Застосування мінеральних добавок у виробництві м’ясних продуктівІванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Олішевський, Валентин Вікторович; Марченко, А. Б.; Ivanov, Sergey; Pasichny, Vasiliy; Marynin, Andriy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Olishevskyi, Valentin; Marchenko, A.
2014Изучение изменений пигментного состава природного и стабилизированного сока столовой свеклы в процессе хранения методом высокоэффективной жидкостной хроматографииИванов, Сергей Витальевич; Пасечный, Василий Николаевич; Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна; Ivanov, Sergey; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina
2014М’ясомісткі продукти з буряковим барвникомДубковецький, Ігор Володимирович; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Dubkovetskyy, Igor; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina
2003Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсівПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Сосіна, Ольга Володимирівна; Sosina, Olga; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Mashchenko, Tatiana; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Жук, Ігор Зіновієвич; Zhuk, Igor
2002Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Tymoshenko (Kremeshna), Irina
2014Перспективы использования бетаина свеклы при производстве мясопродуктовИванов, Сергей Витальевич; Пасечный, Василий Николаевич; Маринин, Андрей Иванович; Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна; Ivanov, Sergey; Pasichny, Vasiliy; Marynin, Andriy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina
2007Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 1)Пасечный, Василий Николаевич; Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна; Сабадаш, Петр Николаевич; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Sabadash, Peter
2007Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 2)Пасечный, Василий Николаевич; Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна; Сабадаш, Петр Николаевич; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Sabadash, Peter
2007Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (Часть 3)Пасечный, Василий Николаевич; Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна; Сабадаш, Петр Николаевич; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Sabadash, Peter
2007Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 4)Пасечный, Василий Николаевич; Тимошенко (Кремешная), Ирина Владимировна; Сабадаш, Петр Николаевич; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Sabadash, Peter
Showing results 1 to 20 of 36
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback