Browsing by Author Tyshchenko (Usatiuk), Olena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 57  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Development of HACCP system for production of natural dry red wineUsatyuk, Svitlana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Klymash, Natalia
2013Dolphinarium hotel as innovative type of health centreArpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Riabokon, Tetiana
2016Effects of bamboo dietary fibre on meat semi-finished productsRudyk, Viktor; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Usatyuk, Svitlana
2015Houseboat and floating islands in hotel & restaurant businessVolkova, Daria; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2017-05Implementation of guest-facing technologies in hospitality businessNazarenko, Natalia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Chagayda, Andriy
2017Innovative approach and operational issues of animation services in hotelsBortnitskaya, Miroslava; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Tsirulnikova, Vita; Chagayda, Andriy
2012Investigation of isolation methods of key components out of essential oilsNaumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Frolova, Natalia; Chepel, Natalia
2013Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oilsFrolova, Natalia; Chepel, Natalia; Naumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2013Regulary fremawork on flavourings in Ukraine: current state and perspectivesTyshchenko (Usatiuk), Olena; Frolova, Natalia
2012Spherification as a prospective technique of product production at restaurantsDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2016The investigation of technological and functional properties of bamboo dietary fibreRudyk, Viktor; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2015The use of plant materials in culinary products out of yeasted doughArpul (Oleksiichuk), Oksana; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Зуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2013Using of white food lupin products in technology of functional bakery productsDotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Доценко, Віктор Федорович
2014Використання рослинних екстрактів у технології безалкогольних напоївАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2012Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарстваУсатюк, Світлана Іванівна; Пелехова, Любов Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Usatyuk, Svitlana; Pelekhova, Lyubov; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2015Використання рослинної сировини для збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинамиАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Zhukova, Natalia
2014Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктівБаляс, Наталія Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Balyas, Natalia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2017Використання харчових волокон бамбука у технології біфштексу січеного для закладів ресторанного господарстваРудик, Віктор Ігорович; Rudyk, Viktor; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2017Виявлення фальсифікації насіння чіаВіеіра, Алеся Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Vieira, Alesia; Usatyuk, Svitlana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
2013Включення смузі у меню закладів ресторанного господарстваДраненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Dranenko, Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena