Browsing by Author Vasheka, Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 55  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Development of complex quantity assessment method of butter qualityNiemirich, Oleksandra; Kuzmin, Oleg; Vasheka, Oksana; Zychuk, Tetyana
2016Exploring the color of plant powders using computer colorimetryNiemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Trofimchuk, Lyudmila; Myndrul, Natalia
2015Investigation of the effect of vegetable powders into aqueous and oil phase in butter pasteVasheka, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Drozd, Natalia
2017Research of microstructure and redistribution of the moisture connection forms in the model systems of confectionery semi-finished product with banana powderIanchyk, Mariia; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana; Yanchyk, Olena
2016Research the technological properties of powder of cabbage by mixed method of heat supplyNiemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey
2017Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished productNiemirich, Oleksandra; Pohozhykh, Nikolai; Petrusha, Oksana; Havrysh, Andrey; Vasheka, Oksana
2011The Technology of Butter enriching with carrots powderRashevska, Tamara; Vasheka, Oksana; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
2011The technology of butters enriching with carrots powderVasheka, Oksana; Rashevska, Tamara; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
2013Water phase of butter fortified carrot powderVasheka, Oksana; Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Вашека, Оксана Миколаївна; Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна
2016Використання термодинамічного методу у оцінці якості масляних сумішейДрозд, Наталія Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Drozd, Natalia; Vasheka, Oksana; Niemirich, Oleksandra
2010Влияние порошка из моркови холодного распылительного сушения на структурные показатели обогащённого сливочного маслаПилипенко, Наталья Викторовна; Рашевская, Тамара Алексеевна; Вашека, Оксана Николаевна; Pilipenko, Natalia; Rashevska, Tamara; Vasheka, Oksana
2010Влияние порошка из моркови холодного распылительного сушения на температуры плавления глицеридов обогащённого сливочного маслаРашевская, Тамара Алексеевна; Вашека, Оксана Николаевна; Rashevska, Tamara; Vasheka, Oksana
2014Влияние растительного сырья на качество полуфабрикатов и готовых кондитерских изделийПетруша, Оксана Александровна; Вашека, Оксана Николаевна; Немирич, Александра Владимировна; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Niemirich, Oleksandra
2007Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового маслаВашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина Юріївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Vasheka, Oksana; Rashevska, Tamara; Makhonina, Marina; Shevchuk, Lyudmila
2014Вплив компонентів рослинної сировини на дисперсність краплин плазми масляних сумішейВашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Галецька, Оксана Вікторівна; Янчик, Марія Володимирівна; Vasheka, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Galetska, Oksana; Ianchyk, Mariia
2009Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла.Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Vasheka, Oksana; Rashevska, Tamara
2015Вплив овочевих порошків на властивості млинчикового тіста і напівфабрикатуНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Титаренко, Тетяна Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Заєць, Віра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana; Petrusha, Oksana; Havrysh, Andrey; Titarenko, Tatiana; Zaets, Vira
2011Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового маслаВашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Vasheka, Oksana; Rashevska, Tamara
2009Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового маслаВашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Vasheka, Oksana; Rashevska, Tamara
2005Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового маслаРашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Сіндікаєва, Н. В.; Rashevska, Tamara; Vasheka, Oksana; Sindikaeva, N.