DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Voloshchuk, Galina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 32
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flourVoloshchuk, Galina; Kirieieva, Catherine; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Волощук, Галина Іванівна; Кірєєва, Катерина Михайлівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна
2013Improvement of the egg macaroni products qualityHolikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Voloshchuk, Galina; Kokhan, Olena M.; Голікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Волощук, Галина Іванівна; Кохан, Олена Миколаївна
2015Research of functional properties of macaroni products enrichrd with berries raw materialVoloshchuk, Galina; Волощук, Галина Іванівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
2009Research of gums influence on water state in macaroni doughPalyvoda, Svetlana; Holikova, Tatiana; Voloshchuk, Galina; Yurchak, Vera; Паливода, Світлана Дмитрівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Волощук, Галина Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2013Technology of rye bread with topinambur powderPashova, Natаliya; Voloshchuk, Galina; Golikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна; Пашова, Наталія В’ячеславівна; Волощук, Галина Іванівна
2007Визначення оптимальних режимів виробництва макаронних виробів з використанням додаткової сировиниЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Волощук, Галина Іванівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Voloshchuk, Galina
2003Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництвіЮрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Волощук, Галина Іванівна; Yurchak, Vera; Korzh, Tamara; Voloshchuk, Galina
2012Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробівКаліновська, Тетяна Віталіївна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kalinovska, Tatyana; Voloshchuk, Galina; Obolkina, Vera
2011Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність, при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошнаВолощук, Галина Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Кірєєва, Катерина Михайлівна; Voloshchuk, Galina; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Kirieieva, Catherine
2005Влияние овощных порошков на качество макаронных изделийЮрчак, Вера Гавриловна; Манк, Валерий Вениаминович; Волощук, Галина Ивановна; Yurchak, Vera; Mank, Valeriy; Voloshchuk, Galina
1998Влияние пектинсодержащих добавок на формы связи воды в макаронном тестеВолощук, Галина Ивановна; Юрчак, Вера Гавриловна; Манк, Валерий Вениаминович; Voloshchuk, Galina; Yurchak, Vera; Mank, Valeriy
1997Влияние пищевых добавок на формы связи воды в макаронном тестеЮрчак, Вера Гавриловна; Ширкунова, Елена Валерьевна; Волощук, Галина Ивановна; Манк, Валерий Вениаминович; Yurchak, Vera; Shyrkunova, Elena; Voloshchuk, Galina; Mank, Valeriy
2000Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробівВолощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Волкова, Галина Анатоліївна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Voloshchuk, Galina; Kochura, N.; Volkova, Galina; Yurchak, Vera
1999Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробівВолощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Юрчак, Віра Гаврилівна; Voloshchuk, Galina; Kochura, N.; Yurchak, Vera
2000Дослідження динаміки утворення надмолекулярних структур макаронного тістаВолощук, Галина Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Дегтярьов, Леонід Сергійович; Voloshchuk, Galina; Yurchak, Vera; Degtyarev, Leonid
2016Дослідження змін хімічного складу вуглеводів під час виробництва заварних сортів хліба із житнього борошнаВолощук, Галина Іванівна; Букшина, Людмила Семенівна; Пашова, Наталія В’ячеславівна; Pashova, Natаliya; Voloshchuk, Galina; Bukshyna, Lyudmila
1999Дослідження радіозахисних та сорбційних властивостей макаронних виробів з пектиновмісними добавкамиЮрчак, Віра Гаврилівна; Волощук, Галина Іванівна; Худайкулова, Ольга Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна; Корзун, Віталій Наумович; Yurchak, Vera; Voloshchuk, Galina; Khudaikulova, Olga; Drobot, Vera; Korzun, Vitaly
2011Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошнаОболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Волощук, Галина Іванівна; Кисельова, О. О.; Паращенко, Т. С.; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Voloshchuk, Galina; Kyselyova, O.; Parashchenko, T.; Skrypko, Anhelina
2013Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Oleksiyenko, Nataliya; Voloshchuk, Galina; Obolkina, Vera
1999Оздоровлюйтесь макаронамиСмешко, І. А.; Юрчак, Віра Гаврилівна; Волощук, Галина Іванівна; Ширкунова, Олена Валеріївна; Smeshko, I.; Yurchak, Vera; Voloshchuk, Galina; Shyrkunova, Elena
Showing results 1 to 20 of 32
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback