DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Yastreba, Yulia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 25
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished productPasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia; Herman, Nataliya; Geredchuk, Alina; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Герман, Наталія; Гередчук, Аліна Михайлівна
2014Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gelsPasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2012Research on the use of sodium alginate with mushroom raw materialPasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2012Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використаннямЯстреба, Юлія Анатоліївна; Yastreba, Yulia
2010Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показникамиПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia
2014Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих системСтрашинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Крепак, Вікторія Віталіївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Strashynskyi, Igor; Pasichny, Vasiliy; Krepak, Victoria; Yastreba, Yulia
2011Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia
2011Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайнаПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia
2010Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia
2013Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктівПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Yastreba, Yulia
2010Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировиниПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Yastreba, Yulia
2011Дослідження термінів зберігання комбінованих м’ясопродуктів з грибним напівфабрикатомПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia
2015Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктівПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Мороз, Олена Олексіївна; Moroz, Elena; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Yastreba, Yulia
2010Композиція для виробництва соусів (Патент на корисну модель № 53551)Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia
2010Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачівПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia
2010Паштет м’ясний з грибним порошком (Патент на корисну модель №55319)Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Жабіна, Олена Валеріївна; Бутовська, Тетяна Вікторівна; Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia; Zhabina, Elena; Butovskaya, Tatiana
2009Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервівПасічний, Василь Миколайович; Жабіна, Олена Валеріївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Pasichny, Vasiliy; Zhabina, Elena; Yastreba, Yulia
2010Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузіПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Pasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia
2010Спосіб виробництва м’ясних паштетів (Патент на корисну модель № 53538)Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Yastreba, Yulia
2010Спосіб виробництва паштету м'ясного з курячої печінки (Патент на корисну модель № 55318)Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Жабіна, Олена Валеріївна; Вітковська, Юлія Олександрівна; Pasichny, Vasiliy; Zhabina, Elena; Vitkovska, Julia; Yastreba, Yulia
Showing results 1 to 20 of 25
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback