DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Yurchak, Vera

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 157
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flourVoloshchuk, Galina; Kirieieva, Catherine; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Волощук, Галина Іванівна; Кірєєва, Катерина Михайлівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна
2013Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibersYurchak, Vera; Karpyk, Galina; Yukalo, Volodymyr; Юрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Юкало, Владимир
2011Effect of gums influence on the quality of bread made with flour of poor technological propertiesPalyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Паливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2017Effect of structure forming additives on the of water bond forms in gluten-free macaroni dough made from corn flourRozhno, Oleksandr; Рожно, Олександр Васильович; Yurchak, Vera; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
2013Improvement of the egg macaroni products qualityHolikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Voloshchuk, Galina; Kokhan, Olena M.; Голікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Волощук, Галина Іванівна; Кохан, Олена Миколаївна
2009Research of gums influence on water state in macaroni doughPalyvoda, Svetlana; Holikova, Tatiana; Voloshchuk, Galina; Yurchak, Vera; Паливода, Світлана Дмитрівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Волощук, Галина Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2016Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pastaRozhno, Oleksandr; Yurchak, Vera; Podobiy, Olena; Подобій, Олена Валеріївна; Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна
2013Study of the mechanism of the retarding effect by using natural gumsPalyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Fomenko, Venіamіn; Паливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Фоменко, Веніамін Васильович
2008The impact of gum additives on the process of dough forming and quality of macaroni productsYurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна
2016The Influence of methods of making structurants on the quality of gluten-free pastaRozhno, Oleksandr; Рожно, Олександр Васильович; Podobiy, Olena; Подобій, Олена Валеріївна; Yurchak, Vera; Юрчак, Віра Гаврилівна
2006The researching of technological parameters of pasta producing with quality improverYurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Verbiy, Victor; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Вербій, Віктор
2013The use of hop for making bread with health improving propertiesProtsenko, Lidia; Yurchak, Vera; Pasitschnyk, Irina; Проценко, Лідія Василівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Пасічник, Ірина Олександрівна
2013Usage of whole wheat flour and bran for making macaroni productsYurchak, Vera; Karpyk, Galina; Юрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна
2017Water bond forms in the dough and sorbtion properties of gluten-free macaroni products made from corn flourRozhno, Oleksandr; Рожно, Олександр Васильович; Yurchak, Vera; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
1986Автоматизированный лабораторный шкаф для расстойки тестовых заготовок (Авторское свидетельство № 1214049)Карнаух, Анатолий Александрович; Ройтер, Исаак Менашевич; Пивень, Евгений Наумович; Юрчак, Вера Гавриловна; Karnaukh, Anatoly; Royter, Isaac; Piven, Eugen; Yurchak, Vera
1977Активность брожения и изменение углеводов при разных способах замеса тестаРойтер, Исаак Менашевич; Юрчак, Вера Гавриловна; Берзина, Наталия Ивановна; Моисеенко, Е. Н.; Royter, Isaac; Yurchak, Vera; Berzina, Natalia; Moiseenko, O.
2001Борошно з бобових культур зв’язує найбільшу кількість води в макаронному тістіЮрчак, Віра Гаврилівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Kovalevska, Elizaveta; Манк, Валерій Веніамінович; Mank, Valeriy; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2016Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошнаКазьміришен, Вячеслав Олександрович; Kazmiryshen, Vyacheslav; Рожно, Олександр Васильович; Rozhno, Oleksandr; Юрчак, Віра Гаврилівна; Yurchak, Vera
2016Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантануРожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна; Подобій, Олена Валеріївна; Podobiy, Olena; Rozhno, Oleksandr; Yurchak, Vera
2007Визначення оптимальних режимів виробництва макаронних виробів з використанням додаткової сировиниЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Волощук, Галина Іванівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Voloshchuk, Galina
Showing results 1 to 20 of 157
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback