DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Yushchenko (Gonchar), Natalia

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 104
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2013Determination of carbohydrate composition of aromatic raw materialsYushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Determining of expidience use of dry basil leaves in the technology of sour milk pasteКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Яценко, Ольга Володимирівна; Yatsenko, Olga; Михалевич, Артур Петрович; Mikhalevich, Artur; Кушіль, Анна Ігорівна; Kushil, Anna; Панченко, Олександра Павлівна; Panchenko, Alexandra; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Skuybida, Valeriya
2018Development of mathematic model of spiced sour-milk pastas qualityGuts, Viktor; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Гуць, Віктор Степанович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2016Development of natural spices compositions for fermented milk productsYushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2018Development of technology of Ayurvedic culinary products with natural plant componentsFrolova, Natalia; Фролова, Наталія Епінетівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Sliusarenko, Viktoriya; Слюсаренко, Вікторія Вячеславівна; Avramenko, Maxym; Авраменко, Максим Михайлович; Luka, Audrey; Лука, Андрій Тимофійович; Piatyhorets, Anton; П`ятигорець, Антон Сергійович
2016Enriching fat component for cultured milk foods based on natural vegetable oilsBelemets, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Radzievska, Irina; Белемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2018Investigation of functional-technological properties of soya proteinКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Яценко, Ольга Владимировна; Yatsenko, Olga; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana
2016Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oilsRadzievska, Irina; Lobok, Alexey; Polonskaya, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Belemets, Tatiana; Белемець, Тетяна Олександрівна; Лобок, Олексій Петрович; Полонська, Тетяна Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Optimization of composition of blend of natural vegetable oils for the production of milk-containing productsBelemets, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Radzievska, Irina; Lobok, Alexey; Polonskaya, Tatiana; Белемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Лобок, Олексій Петрович; Полонська, Тетяна Анатоліївна
2015Structure stabilization of fermented-milk pastesPasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2015Study of antimicrobial characteristics of spices compositionKuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Teterina, Svitlana; Khlystun, Irina; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Хлистун, Ірина Сергіївна
2017Thermogravimetric analysis of indicators of the paste based on sour cremКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Лазаренко, Максим Михайлович; Lazarenko, Maxim
2014Актуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного вікуЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Білоцерківець, О. М.; Bilotserkivets, О.
2013Аминокислотный состав закусочной творожной пасты с корнем сельдереяЮщенко (Гончар), Наталья Михайловна; Кузьмик, Ульяна Геннадиевна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana
2016Вивчення антиоксидантних властивостей натуральних прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Лєбєдєва, Анна Олександрівна; Lebedeva, Anna
2016Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ івКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Гончарова, Яна Володимирівна; Goncharova, Yana
2016Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базилікуКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Кузьмик, Ульяна Геннадиевна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Ющенко (Гончар), Наталья Михайловна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Федонюк, Марія Анатоліївна; Федонюк, Мария Анатольевна; Fedonyuk, Maria
2016Вивчення забарвлюваних речовин в прянощахКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan
2014Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Корольчук, Ірина Миколаївна; Korolchuk, Irina
2012Визначення антиоксидантної активності композицій прянощівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Отображение результатов 1 до 20 из 104
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь