Browsing by Author Yushchenko (Gonchar), Natalia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 118  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Determination of carbohydrate composition of aromatic raw materialsYushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Determining of expidience use of dry basil leaves in the technology of sour milk pasteYushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Yatsenko, Olga; Mikhalevich, Artur; Kushil, Anna; Panchenko, Alexandra; Skyibida, Valeriya; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Яценко, Ольга Володимирівна; Михалевич, Артур Петрович; Кушіль, Анна Ігорівна; Панченко, Олександра Павлівна; Скуйбіда, Валерія Віталіївна
2018Development of mathematic model of spiced sour-milk pastas qualityGuts, Viktor; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Гуць, Віктор Степанович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2018Development of modeling theоretical studies on fractionating distillation parameters of natural sources of aromaFrolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Development of natural spices compositions for fermented milk productsYushchenko (Gonchar), Natalia; Mykoliv, Ivan; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2018Development of technology of Ayurvedic culinary products with natural plant componentsFrolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Sliusarenko, Viktoriya; Avramenko, Maxym; Luka, Audrey; Piatyhorets, Anton; Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Слюсаренко, Вікторія Вячеславівна; Авраменко, Максим Михайлович; Лука, Андрій Тимофійович; П`ятигорець, Антон Сергійович
2016Enriching fat component for cultured milk foods based on natural vegetable oilsBelemets, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Radzievska, Irina; Белемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2018Investigation of functional-technological properties of soya proteinКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Яценко, Ольга Владимировна; Yatsenko, Olga; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana
2016Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oilsRadzievska, Irina; Lobok, Alexey; Polonskaya, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Belemets, Tatiana; Белемець, Тетяна Олександрівна; Лобок, Олексій Петрович; Полонська, Тетяна Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Optimization of composition of blend of natural vegetable oils for the production of milk-containing productsBelemets, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Radzievska, Irina; Lobok, Alexey; Polonskaya, Tatiana; Белемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Лобок, Олексій Петрович; Полонська, Тетяна Анатоліївна
2019Research of the quality indices of sour milk pasteKochubei-Lytvynenko, Oksana; Kuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2019Stabilization of the structure butter pastesYatsenko, Olga; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Яценко, Ольга Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2015Structure stabilization of fermented-milk pastesPasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2015Study of antimicrobial characteristics of spices compositionKuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Teterina, Svitlana; Khlystun, Irina; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Хлистун, Ірина Сергіївна
2019Surface morphology of soybean, pea, whey protein isolates, and their dried gelsPolumbryk, Maksim; Shestel, Olena; Yatsenko, Olga; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Полумбрик, Максим Олегович; Шестель, Олена Геннадіївна; Яценко, Ольга Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Thermogravimetric analysis of indicators of the paste based on sour cremКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Лазаренко, Максим Михайлович; Lazarenko, Maxim
2014Актуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного вікуЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Білоцерківець, О. М.; Bilotserkivets, О.
2013Аминокислотный состав закусочной творожной пасты с корнем сельдереяЮщенко (Гончар), Наталья Михайловна; Кузьмик, Ульяна Геннадиевна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana
2016Вивчення антиоксидантних властивостей натуральних прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Лєбєдєва, Анна Олександрівна; Lebedeva, Anna
2016Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ івКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Гончарова, Яна Володимирівна; Goncharova, Yana