DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Yushchenko (Gonchar), Natalia

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 96
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2013Determination of carbohydrate composition of aromatic raw materialsYushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Determining of expidience use of dry basil leaves in the technology of sour milk pasteКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Яценко, Ольга Володимирівна; Yatsenko, Olga; Михалевич, Артур Петрович; Mikhalevich, Artur; Кушіль, Анна Ігорівна; Kushil, Anna; Панченко, Олександра Павлівна; Panchenko, Alexandra; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Skuybida, Valeriya
2016Development of natural spices compositions for fermented milk productsYushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2016Enriching fat component for cultured milk foods based on natural vegetable oilsBelemets, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Radzievska, Irina; Белемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2016Mathematical development program for calculation of fatty acid composition blend of vegetable oilsRadzievska, Irina; Lobok, Alexey; Polonskaya, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Belemets, Tatiana; Белемець, Тетяна Олександрівна; Лобок, Олексій Петрович; Полонська, Тетяна Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Optimization of composition of blend of natural vegetable oils for the production of milk-containing productsBelemets, Tatiana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Radzievska, Irina; Lobok, Alexey; Polonskaya, Tatiana; Белемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Лобок, Олексій Петрович; Полонська, Тетяна Анатоліївна
2015Structure stabilization of fermented-milk pastesPasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2015Study of antimicrobial characteristics of spices compositionKuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Teterina, Svitlana; Khlystun, Irina; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Хлистун, Ірина Сергіївна
2014Актуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного вікуЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Білоцерківець, О. М.; Bilotserkivets, О.
2013Аминокислотный состав закусочной творожной пасты с корнем сельдереяЮщенко (Гончар), Наталья Михайловна; Кузьмик, Ульяна Геннадиевна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana
2016Вивчення антиоксидантних властивостей натуральних прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Лєбєдєва, Анна Олександрівна; Lebedeva, Anna
2016Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ івКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Гончарова, Яна Володимирівна; Goncharova, Yana
2016Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базилікуКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Кузьмик, Ульяна Геннадиевна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Ющенко (Гончар), Наталья Михайловна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Федонюк, Марія Анатоліївна; Федонюк, Мария Анатольевна; Fedonyuk, Maria
2016Вивчення забарвлюваних речовин в прянощахКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan
2014Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Корольчук, Ірина Миколаївна; Korolchuk, Irina
2012Визначення антиоксидантної активності композицій прянощівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy
2016Визначення жироутримуючої здатності емульгаторів для купажів натуральних рослинних олійБелемець, Тетяна Олександрівна; Belemets, Tatiana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Radzievska, Irina
2015Визначення технологічних параметрів виробництва продуктів молоковмісних сирних зі збалансованим жирнокислотним складомЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Білоцерківець, О. М.; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Bilotserkivets, О.
Отображение результатов 1 до 20 из 96
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь