Browsing by Author Zadkova, Svetlana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Oleoresins effect on cooked poultry sausages microbiological stabilityUkrainets, Anatoliy; Pasichny, Vasiliy; Zheludenko, Julia; Zadkova, Svetlana; Українець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Задкова, Світлана Петрівна
2018Дослідження впливу використання натуральних і штучних оболонок на мікробіологічну стабільність і вологовміст варених ковбасних виробів у процесі зберіганняПасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Задкова, Світлана Петрівна; Pasichny, Vasiliy; Marynin, Andriy; Zheludenko, Julia; Zadkova, Svetlana
2004Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович; Задкова, Світлана Петрівна; Кириченко, О. П.; Пампура, Тетяна Вікторівна; Pasichny, Vasiliy; Zadkova, Svetlana; Kirichenko, O.; Pampura, Tatiana
2016Обґрунтування термінів зберігання варених ковбасних виробів з м’ясом курчат бройлерівУкраїнець, Анатолій Іванович; Ukrainets, Anatoliy; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Желуденко, Юлія Володимирівна; Zheludenko, Julia; Задкова, Світлана Петрівна; Zadkova, Svetlana