DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Zaslavskiy, Arkady

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Mathematical modeling of thermal processing of meat productsPavelko, Vladimir; Zaslavskiy, Arkady; Hrybkov, Serhii; Павелко, Володимир Іванович; Заславський, Аркадій Ісакович; Грибков, Сергій Віталійович
2008Абсорбційні холодильні машини в системах теплохолодопостачання підприємств різних галузей промисловості та СКППавелко, Володимир Іванович; Pavelko, Vladimir; Заславський, Аркадій Ісакович; Засядько, Ярослав Іванович; Zasiadko, Yaroslav; Zaslavskiy, Arkady
2006Використання відхідної теплоти пароповітряної суміші із пароварочних камер ковбасного виробництваПавелко, Володимир Іванович; Заславський, Аркадій Ісакович; Засядько, Ярослав Іванович; Рябчук, Олександр Миколайович; Pavelko, Vladimir; Zaslavskiy, Arkady; Zasiadko, Yaroslav; Ryabchuk, Alexander
2006До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємстваЗаславський, Аркадій Ісакович; Засядько, Ярослав Іванович; Павелко, Володимир Іванович; Zaslavskiy, Arkady; Zasiadko, Yaroslav; Pavelko, Vladimir
2011Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробівПавелко, Володимир Іванович; Соколенко, О. Ю.; Заславський, Аркадій Ісакович; Pavelko, Vladimir; Sokolenko, O.; Zaslavskiy, Arkady
2011Енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловостіПавелко, Володимир Іванович; Засядько, Ярослав Іванович; Заславський, Аркадій Ісакович; Рябчук, Олександр Миколайович; Pavelko, Vladimir; Zasiadko, Yaroslav; Zaslavskiy, Arkady; Ryabchuk, Alexander
2004К вопросу об энергосбережении в мясоперерабатывающей отраслиПавелко, Владимир Иванович; Заславский, Аркадий Исаакович; Pavelko, Vladimir; Zaslavskiy, Arkady
2006К вопросу о снижении потребления природного газа в парокотельных установках мясоперерабатывающих предприятийПавелко, Владимир Иванович; Заславский, Аркадий Исаакович; Засядько, Ярослав Иванович; Pavelko, Vladimir; Zaslavskiy, Arkady; Zasiadko, Yaroslav
2016Математичне моделювання процесу термічної обробки м’ясних виробівГрибков, Сергій Віталійович; Павелко, Володимир Іванович; Заславський, Аркадій Ісакович; Дмитренко, Дар'я Сергіївна; Hrybkov, Serhii; Pavelko, Vladimir; Zaslavskiy, Arkady; Dmitrenko, Daria
2005О снижении энергетических затрат при сушке сырокопченых и сыровяленых колбас в крупногабаритных сушильных камерахЗаславский, Аркадий Исаакович; Павелко, Владимир Иванович; Zaslavskiy, Arkady; Pavelko, Vladimir
2012О теплоизоляции охлаждемых помещенийЗаславский, Аркадий Исаакович; Павелко, Владимир Иванович; Засядько, Ярослав Иванович; Zaslavskiy, Arkady; Pavelko, Vladimir; Zasiadko, Yaroslav
1991Печь для опалки субпродуктов (Авторское свидетельство № 1697676)Бурлака, Всеволод Иванович; Поржезинський, Юрий Георгиевич; Заславский, Аркадий Исаакович; Burlaka, Vsevolod; Porgesinsky, Yuriy; Zaslavskiy, Arkady
2014Про зменшення витрати енергоносіїв на м’ясопереробних підприємствах УкраїниПавелко, Володимир Іванович; Заславський, Аркадій Ісакович; Горобець, Юлія Сергіївна; Pavelko, Vladimir; Zaslavskiy, Arkady; Gorobets, Julia
1993Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствахПавелко, Володимир Іванович; Заславський, Аркадій Ісакович; Поржезінський, Юрій Георгійович; Porgesinsky, Yuriy; Pavelko, Vladimir; Zaslavskiy, Arkady
Showing results 1 to 14 of 14

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback