DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Zgurskiy, Andrey

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 31
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Визначення кріоскопічної температури молочно-овочевих сумішей для виробництва морозиваМасліков, Максим Михайлович; Maslikov, Maxim; Поліщук, Галина Євгеніївна; Потапов, Станіслав Геннадійович; Polischuk, Galina; Згурський, Андрій Володимирович; Zgurskiy, Andrey; Potapov, Stanislav
2015Використання продуктів перероблення гарбуза при виробництві молочного морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Zgurskiy, Andrey
2014Виробництво морозива з використанням натуральних харчосмакових наповнювачівЗгурський, Андрій Володимирович; Zgurskiy, Andrey
2012Вплив режимів термомеханічного оброблення на стан води в рослинній сировині та молочно-рослинних сумішахПоліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович; Михайлик, Вячеслав Аврамович; Парняков, Олексій Сергійович; Polischuk, Galina; Zgurskiy, Andrey; Mikhailik, Vyacheslav; Parnyakov, Alexey
2012Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Breus, Natalia
2011Для збереження біологічної цінності молочно-овочевого морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович; Polischuk, Galina; Zgurskiy, Andrey
2011Дослідження мікробіологічних показників морозива з рослинними екстрактамиПоліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Згурський, Андрій Володимирович; Антонюк, Марія Миколаївна; Polischuk, Galina; Gulak, Elena; Zgurskiy, Andrey; Antoniuk, Maria
2014Дослідження процесу фризерування морозива молочного з продуктами перероблення гарбузаЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina
2011Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina; Kovalevska, Elizaveta; Krapivnitska, Iryna
2015Застосування антимікробної активності рослинної сировини у технології м’якого морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Антонюк, Олена Володимирівна; Zgurskiy, Andrey; Antonyuk, Elena
2007Збагачення ацидофільного морозива харчовим волокном FibregumАнтонюк, Марія Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович; Polischuk, Galina; Antoniuk, Maria; Zgurskiy, Andrey
2013Концепція патріотичного виховання в навчальному процесіЗгурський, Андрій Володимирович; Zgurskiy, Andrey
2013Кріоскопічна температура сумішей для виробництва морозива молочно-овочевогоЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina
2011Мікробіологічні показники рослинних екстрактів для виробництва морозиваАнтонюк, Марія Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Згурський, Андрій Володимирович; Antoniuk, Maria; Polischuk, Galina; Gulak, Elena; Zgurskiy, Andrey
2007Морозиво ацидофільне з підвищеною біологічною цінністюХомічак, Любомир Михайлович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Калініна, Галина Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Згурський, Андрій Володимирович; Homichak, Lubomir; Polischuk, Galina; Kalinina, Galina; Antoniuk, Maria; Zgurskiy, Andrey
2012Новий вид морозива молочно-овочевогоЗгурський, Андрій Володимирович; Згурский, Андрей Владимирович; Zgurskiy, Andrey; Поліщук, Галина Євгеніївна; Полищук, Галина Евгеньевна; Polischuk, Galina
2011Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Breus, Natalia
2011Перерозподіл пектинових речовин в овочевій сировині при виробництві морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Кропивницька, Ірина Олексіївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina; Kropyvnytska, Irina
2013Розроблення рецептур сиркових паст з використанням рослинної сировиниЗгурський, Андрій Володимирович; Згурский, Андрей Владимирович; Zgurskiy, Andrey
2010Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних групПоліщук, Галина Євгеніївна; Полищук, Галина Евгеньевна; Polischuk, Galina; Рибак, Ольга Миколаївна; Рыбак, Ольга Николаевна; Rybak, Olga; Гулак, Олена Володимирівна; Гулак, Елена Владимировна; Gulak, Elena; Згурський, Андрій Володимирович; Згурский, Андрей Владимирович; Zgurskiy, Andrey; Мацько, Любов Михайлівна; Matsko, Lyubov; Мацко, Любовь Михайловна
Showing results 1 to 20 of 31
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback