DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Zhadko, Marina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібівЖадько, Марина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Zhadko, Marina; Kotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana
2014Використання методу ІЧ-спектроскопії в технологічних процесах м'ясних виробництвЗолотухіна, Марія Дмитрівна; Жадько, Марина Іванівна; Гарановська, Вікторія Андріївна; Верба, Наталія Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Zolotykhina, Maria; Zhadko, Marina; Haranovska, Viktoriya; Verba, Natalia; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Hutsalo, Inna; Nosenko, Volodymyr
2015Експериментальне визначення рівноважних концентрацій екстрактивних речовин в системі екстрагент — зернова рослинна сировинаВасильєва, Анна Андріївна; Верба, Наталія Іванівна; Золотухіна, Марія Дмитрівна; Жадько, Марина Іванівна; Чорний, Валентин Миколайович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Бодров, Віктор Семенович; Vasulieva, Anna A.; Verba, Natalia; Zolotykhina, Maria; Zhadko, Marina; Chornyi, Valentyn; Mysiura, Taras; Popova, Nataliia; Bodrov, Viktor
2017М'ясний продукт функціонального призначенняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Жадько, Марина Іванівна; Haschuk, Olexandra; Moskalyuk, Oksana; Chernyushok, Olga; Peshuk, Ludmila; Zhadko, Marina
2018Шляхи запобігання окиснювального псування м’ясних паштетівЖадько, Марина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Zhadko, Marina; Topchiy, Oksana
Showing results 1 to 5 of 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback