DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Zinchenko, Inna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 67
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Feasibility of using dry extracts of tea in the food industryRubanka, Katherine; Terletska, Vita; Zinchenko, Inna; Falendysh, Natalia; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2013Features of drying process of artificially cultivated mushroomsZinchenko, Inna; Terletska, Vita; Зінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
2013Impact of hydrothermal treatment on chemical composition and quality parameters of mushroom productsZinchenko, Inna; Terletska, Vita; Зінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
2014Investigation of changes in protein composition of rye grain and oat grain during germination as the raw materials for baby food productionMaksimenko, A.; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Максименко, А. А.; Зінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
2016Research of the convenience of pumpkin powder usage in instant food for military forcesZinchenko, Inna; Зінченко, Інна Миколаївна; Shmatko, Daryna; Шматко, Дарина Олександрівна
2016Research Of The Production Process Of Cereal-Based Snacks For SoldiersZinchenko, Inna; Зінченко, Інна Миколаївна; Terletska, Vita; Терлецька, Віта Альбертівна
2010Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибахЗінченко, Інна Миколаївна; Зинченко, Инна Николаевна; Zinchenko, Inna; Терлецька, Віта Альбертівна; Terletska, Vita; Терлецкая, Вита Альбертовна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Falendysh, Natalia; Фалендыш, Наталья Алексеевна
2011Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сєдих, Ольга Леонідівна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Seidykh, Olga
2009Використання метал-індикаторного методу для оцінки протекторних властивостей основних компонентів харчових продуктівЗінченко, Інна Миколаївна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Штокало, Мирослава Йосипівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Zinchenko, Inna; Kostenko, Elizaveta; Shtokalo, Miroslava; Kovbasa, Vladimir; Terletska, Vita
2014Використання фруктових та овочевих порошків для виробництва кукурудзяних паличокДем'яненко, Інна Вікторівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Demianenko, Inna; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita
2013Влияние технологических факторов на процесс экстракции плодов рябины черноплоднойТерлецкая, Вита Альбертовна; Рубанка, Екатерина Владимировна; Зинченко, Инна Николаевна; Terletska, Vita; Rubanka, Katherine; Zinchenko, Inna
2014Вплив процесу солодорощення на вуглеводно-амілазннй комплекс зерна жита та зерна вівса як сировини для виробництва продуктів дитячого харчуванняМаксименко, Анастасія; Зінченко, Інна Миколаївна; Maksimenko, Anastasia; Zinchenko, Inna
2013Дериватографический анализ грибов вешенки и шампиньонов в процессе их сушкиЗинченко, Инна Николаевна; Терлецкая, Вита Альбертовна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita
2013Дослідження безпечності рослинної сировиниТерлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Terletska, Vita; Rubanka, Katherine; Zinchenko, Inna
2012Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печерицьЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергєєв, Анатолій Дмитрович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Sergeev, Anatoliy; Falendysh, Natalia
2014Дослідження впливу зміни екстрагенту на хімічний склад екстрактів під час процесу екстрагуванняРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Rubanka, Katherine; Terletska, Vita; Zinchenko, Inna
2012Дослідження впливу процесу обсмажування на зміни білкових речовин грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергєєв, Анатолій Дмитрович; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Sergeev, Anatoliy
2009Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Zinchenko, Inna; Terletska, Vita; Ishchenko, Tatiana
2017Дослідження впливу терміну зберігання на якість полікомпонентних сумішей на основі чаю та кавиТерлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Terletska, Vita; Rubanka, Katherine; Zinchenko, Inna
2014Дослідження впливу технологічних факторів пророщування на білкові речовини пшениці та гречки як сировини для виробництва продуктів дитячого харчуванняСоболь, Микола Іванович; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Sobol, Nikolai; Terletska, Vita; Zinchenko, Inna; Kovbasa, Vladimir
Showing results 1 to 20 of 67
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback