DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Subject кабачки

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana
2014Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикатуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Yevlash, Victoria; Tarasenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey
2013Дослідження реологічних властивостей емульсійного соусу з порошком з кабачківНєміріч, Олександра Володимирівна; Новосад, Олена Олександрівна; Niemirich, Oleksandra; Novosad, Elena
2017Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинамиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesya
Showing results 1 to 4 of 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback