Browsing by Subject HACCP
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Improvement of food safety control system in Ukraine | Ohlashennyy, Yuriy; Sliva, Yulia; Popova, Inna Vadymivna |
2013 | Quality management of crop production | Togachynska, Olga; Nychyk, Oksana |
2013 | Quality management of domestic dairy enterprises based on HACCP principles | Zanozovska, Oksana |
2020 | Аналіз ризиків при виробництві вермішелі швидкого приготування | Грегірчак, Наталія Миколаївна; Слободян, Ольга Петрівна; Цапко, Софія Олександрівна |
2020 | Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств | Скопенко, Наталія Степанівна; Євсєєва, Ірина Василівна |
2005 | Перспектива розробки спеціальних продуктів харчування на м'ясній основі | Пешук, Людмила Василівна; Карпенко, Петро Олександрович |
2010 | Управління якістю за вимогами МС ISO 9001 /9004: 2000 і система управління ризиками НАССР на підприємствах харчової промисловості | Ралко, Олександра Сергіївна; Мостенська, Тетяна Леонідівна |