Browsing by Subject HACCP system

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Development of HACCP system for production of natural dry red wineUsatyuk, Svitlana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Klymash, Natalia
2018Аспекти впровадження системи безпеки НАССР в закладах ресторанного господарстваКоваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2017Визначення ризиків при виробництві молочних консервівСлободян, Ольга Петрівна; Безушко, Олеся Василівна
2012Впровадження системи НАССР – основа виготовлення якісних та безпечних продуктів харчуванняОсадчук, Оксана Павлівна
2013Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчуванняСіднєва, Жанна Костянтинівна
2012Особливості впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловостіСіднєва, Жанна Костянтинівна
2019Оцінка безпеки швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів на основі принципів системи НАССРСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Оцінка ризиків мармеладних виробівУкраїнець, Олена Олександрівна; Грегірчак, Наталія Миколаївна
2014Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соківМузичук, О.; Боярська, Ольга Вікторівна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
2017Розроблення системи НАССР для виробництва вафельУсатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана Юріївна
2017Розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличокПермінова, Анна Василівна; Усатюк, Світлана Іванівна
2019Система НАССР. Управління безпечністю харчових продуктів, кормів та вимоги до організації технологічного процесу на елеваторах, переробних підприємствахТурянчик, Вадим Володимирович; Гавлінський, Петро Пантелійович; Куянов, Володимир Вікторович; Соболєв, Андрій Сергійович
2017Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловостіСіднєва, Жанна Костянтинівна
2015Сучасні проблеми інтеграції підприємств молочної промисловості України на європейський ринокКеранчук, Тетяна Львівна
2015Формування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловостіОлексієнко, Наталія Валентинівна; Балдинюк, Олександр Васильович; Оболкіна, Віра Іллівна; Дудко, Сергій Дмитрович
2013Якість продукції як стратегія зростанняСіднєва, Жанна Костянтинівна
2012Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССРПешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Дубяга, Вiталiй Михайлович