Browsing by Subject baby food

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 53  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Analysis of diffuse reflectance spectra of powdered milk and their relationship to technological parametersBelinska, Kristina; Falendysh, Natalia; Nosenko, Volodymyr; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana
2020Development of special purpose sausage recipes based on blood processed productsHaschuk, Olexandra; Moskaluyk, Oksana; Guralevich, Anna
2018Production of canned meat for children's food in UkraineHashchuk, Oleksandra; Moskaluyk, Oksana; Verba, Natalia
2019State and prospects of production of functional food products: international experienceDitrikh, Iryna; Reshetnyk, Sofiia
2013Актуальність виробництва дитячих молочних продуктівГрек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2018Аналіз ринку м’ясних консервів для дитячого харчування в УкраїніГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Верба, Наталія Іванівна
2004Аналіз сумішей для дитячого харчування на вміст токсичних речовинКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ромашко, Олена Василівна; Ріпка, Наташа Іванівна
2015Визначення вмісту важких металів у продуктах для дитячого харчуванняБелінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2014Вплив полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюреТочкова, Оксана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович; Манк, Валерій Веніамінович
2012Гарантії якості та безпечності сухих молочних сумішей для дитячого харчуванняЧорна, Анастасія Іванівна
2015ГМО у дитячому харчуванніБілоус, Марія Романівна; Ничик, Оксана Василівна
2014Десерт пінодраглеподібної структури типу «Суфле» з дієтичними та функціональними властивостямиДорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович
2014Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технологіїНаціональний університет харчових технологій
2020Дослідження впливу температури сушіння на органолептичні показники та хімічний склад молокаБелінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2016Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберіганняБелінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2020Дослідження змін сухих молочних сумішей для дитячого харчування в процесі їх зберіганняБелінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2014Дослідження мінерального складу молока для дитячого харчуванняБелінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2012Екологічні аспекти вирощування рослинної сировини для виробництва продуктів дитячого харчуванняАрхіпова, Галина Іванівна; Криворотько, Володимир Михайлович; Кваша, Оксана Юріївна
2014Законодавство України у сфері дитячого харчування: становлення, проблеми та перспективи розвиткуСабов, Анна-Марія Іванівна; Крачковський, Володимир Сергійович
1997Збагачення нового кисломолочного напою вітамінамиРомоданова, Валентина Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна