Browsing by Subject cabbage

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbageNiemirich, Oleksandra; Frolova, Natalia; Ustymenko, Ihor; Havrysh, Andrey
2014Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2013Булочні вироби з використанням овочевої сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна
2013Визначення дисперсності порошків з кабачків та капустиПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
2014Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикатуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2019Дослідження впливу попереднього теплового оброблення капусти білокачанної на якість сушінняКоваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2013Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировиниБандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2016Капуста квашена пряна (Патент на корисну модель № 111424)Бандуренко, Галина Михайлівна; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна; Маслянко, Віолета Василівна; Шабельна, Ірина Василівна
2014Оптимізація технологічних параметрів отримання пектину з білоголової капустиХарітон, Наталія Григорівна; Петриченко, Людмила; Кицилюк, Юлія; Грабовська, Олена Вячеславівна
2015Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 100752)Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Дрозд, Наталія Володимирівна
2014Спосіб отримання квашеної капусти (патент на винахід № 108446)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2015Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на винахід № 108707 UA)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2015Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 109213 UА)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2014Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 94544)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2014Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 94547)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2013Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатівПешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард Георгійович
2018Удосконалення технології сушіння капусти білоголовоїБохан, Вадим; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2013Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировиниІванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна Василівна
2014Хліб пшеничний (Патент на корисну модель № 91968)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна