Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage | Niemirich, Oleksandra; Frolova, Natalia; Ustymenko, Ihor; Havrysh, Andrey |
2014 | Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна |
2013 | Булочні вироби з використанням овочевої сировини | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна |
2013 | Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти | Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна |
2014 | Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикату | Євлаш, Вікторія Владленівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович |
2019 | Дослідження впливу попереднього теплового оброблення капусти білокачанної на якість сушіння | Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович |
2013 | Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировини | Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна |
2016 | Капуста квашена пряна (Патент на корисну модель № 111424) | Бандуренко, Галина Михайлівна; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна; Маслянко, Віолета Василівна; Шабельна, Ірина Василівна |
2014 | Оптимізація технологічних параметрів отримання пектину з білоголової капусти | Харітон, Наталія Григорівна; Петриченко, Людмила; Кицилюк, Юлія; Грабовська, Олена Вячеславівна |
2015 | Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 100752) | Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Дрозд, Наталія Володимирівна |
2014 | Спосіб отримання квашеної капусти (патент на винахід № 108446) | Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна |
2015 | Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на винахід № 108707 UA) | Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна |
2015 | Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 109213 UА) | Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна |
2014 | Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 94544) | Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна |
2014 | Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 94547) | Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна |
2013 | Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів | Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард Георгійович |
2018 | Удосконалення технології сушіння капусти білоголової | Бохан, Вадим; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна |
2013 | Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини | Іванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна Василівна |
2014 | Хліб пшеничний (Патент на корисну модель № 91968) | Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна |