Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Subject ice cream
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 175
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Complex Analysis of Quality Indices of Ice Cream with the Use of Milk and Protein Concentrates
Osmak (Fedchenko), Tetiana
;
Polischuk, Galina
;
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
;
Mikhalevich, Artur
2019
Cryoprotective ability of starch syrup in the composition of aromatic and fruit-berry ice cream
Polischuk, Galina
;
Bass, Oksana
;
Osmak (Fedchenko), Tetiana
;
Breus, Natalia
2019
Development of mathematical apparatus of the expert system for modelling ice cream recipes with specified quality parameters
Breus, Natalia
;
Hrybkov, Serhii
;
Polischuk, Galina
;
Seidykh, Olga
2017
Hybrid e xpert system to model the ice cream recipes
Breus, Natalia
;
Hrybkov, Serhii
;
Polischuk, Galina
2013
Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy
Polischuk, Galina
;
Ivanov, Sergey
;
Krupskaya, Tatyana
;
Turov, Vladimir
2019
Research of Milk-Protein Concentrates and Fruit Vegetable Puree Surface Activity in the Ice Cream Composition
Polischuk, Galina
;
Osmak (Fedchenko), Tetiana
;
Kuzmyk, Ulyana
;
Sapigа, Victoria
;
Mikhalevich, Artur
2019
Scientific explanation of the composition and technological modes of manufacture of dairy ice cream with vegetable puree
Sapigа, Victoria
;
Polischuk, Galina
;
Osmak (Fedchenko), Tetiana
;
Mikhalevich, Artur
;
Maslikov, Maxim
2020
Starch syrups as substitutes for sugar and milk powder in ice cream
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
;
Polischuk, Galina
;
Bass, Oksana
2019
Studies of water freezing features in ice cream with starch syrop
Polischuk, Galina
;
Sharahmatova, Tetiana
;
Breus, Natalia
;
Bass, Oksana
;
Shevchenko (Kishenko), Iryna
2019
Study of vegetable raw materials influence on cryoscopic temperature and the content of free and bound moisture in milk-vegetable blends
Sapigа, Victoria
;
Mikhalevich, Artur
;
Polischuk, Galina
;
Osmak (Fedchenko), Tetiana
2018
Technological aspects of production of frozen dessert with protein-herbal component
Grek, Olena
;
Osmak (Fedchenko), Tetiana
;
Chubenko, Larysa
;
Mikhalevich, Artur
2020
Technological rationalization of fermented ice cream production
Mikhalevich, Artur
;
Sapigа, Victoria
;
Polischuk, Galina
;
Osmak (Fedchenko), Tetiana
2020
Theoretical aspects of improving the technology of low-calorie ice cream
Bass, Oksana
;
Kuzmyk, Ulyana
2007
Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива
Гулак, Олена Володимирівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Янюк, Тетяна Іванівна
2012
Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюре
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Мацько, Любов Михайлівна
;
Соколенко, Анатолій Іванович
;
Бойко, Олексій Олегович
2005
Визначення загального комплексного показника якості морозива
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
2012
Визначення кріоскопічної температури молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива
Згурський, Андрій Володимирович
;
Потапов, Станіслав Геннадійович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Масліков, Максим Михайлович
2013
Визначення поверхневого натягу сумішей для виробництва морозива
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Сербова, Марія Іванівна
;
Мартич, Віталій Володимирович
;
Мацько, Любов Михайлівна
2020
Використання бульб чуфи в технології морозива
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Устименко, Ігор Миколайович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
2015
Використання крохмалепродуктів у виробництві морозива
Павленко, Оксана Олександрівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна