Browsing by Subject ice cream

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 175  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Complex Analysis of Quality Indices of Ice Cream with the Use of Milk and Protein ConcentratesOsmak (Fedchenko), Tetiana; Polischuk, Galina; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Mikhalevich, Artur
2019Cryoprotective ability of starch syrup in the composition of aromatic and fruit-berry ice creamPolischuk, Galina; Bass, Oksana; Osmak (Fedchenko), Tetiana; Breus, Natalia
2019Development of mathematical apparatus of the expert system for modelling ice cream recipes with specified quality parametersBreus, Natalia; Hrybkov, Serhii; Polischuk, Galina; Seidykh, Olga
2017Hybrid e xpert system to model the ice cream recipesBreus, Natalia; Hrybkov, Serhii; Polischuk, Galina
2013Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopyPolischuk, Galina; Ivanov, Sergey; Krupskaya, Tatyana; Turov, Vladimir
2019Research of Milk-Protein Concentrates and Fruit Vegetable Puree Surface Activity in the Ice Cream CompositionPolischuk, Galina; Osmak (Fedchenko), Tetiana; Kuzmyk, Ulyana; Sapigа, Victoria; Mikhalevich, Artur
2019Scientific explanation of the composition and technological modes of manufacture of dairy ice cream with vegetable pureeSapigа, Victoria; Polischuk, Galina; Osmak (Fedchenko), Tetiana; Mikhalevich, Artur; Maslikov, Maxim
2020Starch syrups as substitutes for sugar and milk powder in ice creamKochubei-Lytvynenko, Oksana; Polischuk, Galina; Bass, Oksana
2019Studies of water freezing features in ice cream with starch syropPolischuk, Galina; Sharahmatova, Tetiana; Breus, Natalia; Bass, Oksana; Shevchenko (Kishenko), Iryna
2019Study of vegetable raw materials influence on cryoscopic temperature and the content of free and bound moisture in milk-vegetable blendsSapigа, Victoria; Mikhalevich, Artur; Polischuk, Galina; Osmak (Fedchenko), Tetiana
2018Technological aspects of production of frozen dessert with protein-herbal componentGrek, Olena; Osmak (Fedchenko), Tetiana; Chubenko, Larysa; Mikhalevich, Artur
2020Technological rationalization of fermented ice cream productionMikhalevich, Artur; Sapigа, Victoria; Polischuk, Galina; Osmak (Fedchenko), Tetiana
2020Theoretical aspects of improving the technology of low-calorie ice creamBass, Oksana; Kuzmyk, Ulyana
2007Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозиваГулак, Олена Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Калініна, Галина Петрівна; Янюк, Тетяна Іванівна
2012Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюреПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Соколенко, Анатолій Іванович; Бойко, Олексій Олегович
2005Визначення загального комплексного показника якості морозиваОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна
2012Визначення кріоскопічної температури молочно-овочевих сумішей для виробництва морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Потапов, Станіслав Геннадійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
2013Визначення поверхневого натягу сумішей для виробництва морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Сербова, Марія Іванівна; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна
2020Використання бульб чуфи в технології морозиваНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович
2015Використання крохмалепродуктів у виробництві морозиваПавленко, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна