Browsing by Subject quail meat

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Дослідження структурних змін м'яса перепелів в процесі заморожуванняПасічний, Василь Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Хайдер, Аль-Хашимі; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2018Оптимізація режимів стерилізації консервів з м'ясом перепелівПасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Аль-Хашімі, Хайдер Мохаммед Тахер
2015Удосконалення технології копчено-варених виробів із м'яса птиціПасічний, Василь Миколайович; Хайдер, Аль-Хашимі; Єленець, Юлія Анатоліївна; Неводюк, Ірина Валентинівна
2014Хіміко-технологічні показники м'яса перепелів та перспективи його використанняШевченко, Тетяна Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хайдер, Аль-Хашимі; Єленець, Юлія Анатоліївна; Гармаш, Дмитро Вікторович
2014Хіміко-технологічні характеристики м'яса перепелів та перспективи його промислового використанняШевченко, Тетяна Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хайдер, Аль-Хашимі; Іжевська, Діана Анатоліївна