Browsing by Subject vacuum

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Heat transfer in the evaporation channels of film evaporatorsRyabchuk, Alexander; Petrenko, Valentin
2013Problems and research results of cooling processes of bakery products by vacuum evaporative wayKovalyov, Alexander; Dolomakin, Yuriy
2018«Sous-vide» - інноваційна технологія приготування м’ясних напівфабрикатівВиноградов, Олександр Ігорович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2000Апарат для наповнення ампул АП25МБорзда, І. І.
2011Вакуумне охолодження рідин і рідиновмістких середовищПіддубний, Володимир Антонович; Криворотько, Володимир Михайлович; Йовбак, Василь Дмитрович
1982Варка под вакуумом сиропов для безалкогольных напитковБодров, Виктор Семенович; Заремба, А. А.; Малежик, Иван Федорович; Муравская, Ольга Глебовна; Немирович, Петр Михайлович
2018Вплив застосування технології Sous Vide на різні види м’яса птиціПасічний, Василь Миколайович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Рамік, Оксана Сергіївна; Кохан, Богдан Анатолійович
1986Герметичность некоторых видов оборудования комбикормовых предприятийШаповаленко, Олег Иванович; Дяченко, Л. Я.; Бондарчук, В. Г.; Горбенко, З. И.
1978Двойные вольфраматы редкоземельных элементов и меди (І)Перепелица, Александр Петрович; Синкевич, А. В.
1999Дослідження процесу екстрагування цільового компоненту з рослинної сировиниСтратієнко, Олег Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Зоткіна, Лариса Василівна
2012Дослідження процесу охолодження хліба вакуумно-випарним способомЛогвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович
2015Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктівШутюк, Віталій Володимирович
2018Зміна вологості бісквітних виробів при вакуум-випарному охолодженніЯценко, Дмитро Олегович; Теличкун, Володимир Іванович; Десик, Микола Григорович
2013Изучение различных способов обработки зародышей пшеницы для повышения их структурирующей способностиПолищук, Галина Евгеньевна; Мартич, Виталий Владимирович
2013Модуль переміщення вакуум-захоплюючого пристрою (Патент на корисну модель № 77580)Гавва, Олександр Миколайович; Богославський, Ігор Олегович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Валіулін, Геннадій Раіфович
2011Особливості фазових переходів в умовах вакуумних технологійЛеус, Руслан Миколайович; Максименко, Ірина Фаддеївна
2013Охлаждение сухарных изделий в условиях разреженияДесик, Николай Григорьевич; Щербина, Алексей С.; Теличкун, Юлия Станиславовна; Теличкун, Владимир Иванович
2013Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Удовицький, В. В.
2014Прогнозування термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів, пакованих у різний спосібБашкірова, Анна Костянтинівна; Потапенко, Леонід Іванович
2017Процес вилучення цільових компонентів з виноградних вичавокЯрошенко, І.; Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович