Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 28230 to 28249 of 29180 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Ю. А. Кулаковський та його внесок у візантиністику кінця ХІХ – початку ХХ ст.Чеканов, Всеволод Юрійович; Chekanov, Vsevolod
2011Ювелірні товари та годинникиАртюх, Тетяна Миколаївна; Григоренко, Інна Василівна; Сім’ячко, Олена Іванівна; Simyachko, Elena; Artyukh, Tatiana; Grigorenko, Inna
2014Ювілей університету і ювілей кафедри зустрічаємо вагомими здобуткамиКовбаса, Володимир Миколайович; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Грищенко, Анна Миколаївна; Kovbasa, Vladimir; Grischenko, Anna; Bondarenko, Julia V.
2008ЮНЕСКО про багатомовність і один із шляхів її ефективного використанняКузьмінська, Наталія Леонідівна; Максименко, А. А.; Kuzminska, Natalia; Maksimenko, A. A.
2010Яблуко як символ української фольклорної та книжної поезіїНауменко, Наталія Валентинівна; Naumenko, Nataliia
2011Яблучне пюре як стабілізатор у морозивіМацько, Любов Михайлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Matsko, Lyubov; Krapivnitska, Iryna; Polischuk, Galina
2012Яблучний порошок як добавка для підвищення харчової цінності карамеліШульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович; Каменчук, Тетяна Вікторівна; Shulga, Oksana; Shulga, Serhij; Kamenchuk, Tatiana
2016Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначенняДейниченко, Людмила Григорівна; Deinychenko, Liudmyla
2015Ягоди тибецького барбарису як перспективна сировина для виробництва варених ковбасГончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Strashynskyi, Igor; Goncharov, Georgi; Zavorytska, Daria
2019Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарстваЦирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія Олександрівна; Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Riznyk, Anastasiia
2005Яйцепродукты, неизвестное об известномПасечный, Василий Николаевич; Pasichny, Vasiliy
2005Як антисептуючий засіб у технології виготовлення спирту з крохмалевмісної сировини рекомендовано використовувати солі полігексаметиленгуанідинуБондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Marynchenko, Victor; Bondar, Nikolai; Ukrainets, Anatoliy; Shiyan, Peter
2005Як визначити оптимальний профіль формуючого каналу матриці екструдераЧепелюк, Олена Олександрівна; Chepeliuk, Olena
2005Як впливає зміна температури та об’ємних витрат гріючих газів на затрати палива й електроенергії у хлібопекарських печахКовальов, Олександр Володимирович; Таран, Віталій Михайлович; Kovalyov, Alexander; Taran, Vitaly
2007Як відбувається ретроградація крохмалю в пряниках залежно від умов їх зберіганняУкраїнець, Анатолій Іванович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Полумбрик, Максим Олегович; Піддубний, Володимир Антонович; Ukrainets, Anatoliy; Dorohovich, Antonella; Polumbryk, Maksim; Piddubny, Vladimir
2002Як достовірно розрахувати коефіцієнт внутрішнього перенесення вологи в кукурудзяних зародкахЛуцик, Юрій Павлович; Король, Анатолій Миколайович; Вербицький, Борис Ілліч; Шаран, Андрій Васильович; Korol, Anatoliy; Verbitckiy, Boris; Sharan, Andrey; Lutsyk, Yuriy
2002Як достовірно розрахувати коефіцієнт внутрішнього перенесення вологи в кукурузник зародкахЛуцик, Юрій Павлович; Король, Анатолій Миколайович; Вербицький, Борис Ілліч; Шаран, Андрій Васильович; Lutsyk, Yuriy; Korol, Anatoliy; Verbitckiy, Boris; Sharan, Andrey
2009Як же змінюються баластні речовини в екструзійних картоплепродуктах під час екструзіїШульга, Оксана Сергіївна; Шаран, Андрій Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Петрова, Жанна Олександрівна; Kovbasa, Vladimir; Sharan, Andrey; Petrova, Zhanna; Shulga, Oksana
2013Як зберегти і підтримати потяг до знань сучасних студентівЯненко, Лариса Петрівна; Yanenko, Larisa
2016Як подолати затяжну рецесію в селекціїСидорчук, Віктор Іванович; Глеваський, Володимир Іванович; Hlevaskii, Volodymyr; Sydorchuk, Viktor