DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Заголовки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 24639 до 24658 из 24741
< назад   дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2010Яблуко як символ української фольклорної та книжної поезіїНауменко, Наталія Валентинівна; Naumenko, Nataliya
2011Яблучне пюре як стабілізатор у морозивіМацько, Любов Михайлівна; Matsko, Lyubov; Поліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Полищук, Галина Евгеньевна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Krapivnitska, Iryna; Мацко, Любовь Михайловна
2012Яблучний порошок як добавка для підвищення харчової цінності карамеліШульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович; Каменчук, Тетяна Вікторівна; Shulga, Oksana; Shulga, Sergei; Kamenchuk, Tatiana
2016Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначенняДейниченко, Людмила Григорівна; Deinychenko, Liudmyla
2015Ягоди тибецького барбарису як перспективна сировина для виробництва варених ковбасГончаров, Георгій Іванович; Гончаров, Георгий Иванович; Goncharov, Georgi; Страшинський, Ігор Мирославович; Страшинский, Игорь Мирославович; Strashynskyi, Igor; Заворицька, Дар'я Григорівна; Заворицкий, Дарья Григорьевна; Zavorytska, Daria
2005Яйцепродукты, неизвестное об известномПасічний, Василь Миколайович; Пасечный, Василий Николаевич; Pasichny, Vasiliy
2005Як антисептуючий засіб у технології виготовлення спирту з крохмалевмісної сировини рекомендовано використовувати солі полігексаметиленгуанідинуБондар, Микола Васильович; Бондарь, Николай Васильевич; Bondar, Nikolai; Маринченко, Віктор Панасович; Маринченко, Виктор Афанасьевич; Marynchenko, Victor; Шиян, Петро Леонідович; Шиян, Петр Леонидович; Українець, Анатолій Іванович; Украинец, Анатолий Иванович; Ukrainets, Anatoliy; Shiyan, Peter
2005Як визначити оптимальний профіль формуючого каналу матриці екструдераЧепелюк, Олена Олександрівна; Чепелюк, Елена Александровна; Chepelyuk, Elena
2007Як відбувається ретроградація крохмалю в пряниках залежно від умов їх зберіганняУкраїнець, Анатолій Іванович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Полумбрик, Максим Олегович; Піддубний, Володимир Антонович; Ukrainets, Anatoliy; Dorohovich, Antonella; Polumbryk, Maksim; Piddubny, Vladimir
2005Як впливає зміна температури та об’ємних витрат гріючих газів на затрати палива й електроенергії у хлібопекарських печахКовальов, Олександр Володимирович; Ковалев, Александр Владимирович; Kovalyov, Alexander; Таран, Віталій Михайлович; Таран, Виталий Михайлович; Taran, Vitaly
2002Як достовірно розрахувати коефіцієнт внутрішнього перенесення вологи в кукурудзяних зародкахЛуцик, Юрій Павлович; Король, Анатолій Миколайович; Вербицький, Борис Ілліч; Шаран, Андрій Васильович; Король, Анатолий Николаевич; Вербицкий, Борис Ильич; Луцик, Юрий Павлович; Korol, Anatoliy; Verbitckiy, Boris; Sharan, Andrey; Шаран, Андрей Васильевич; Lutsyk, Yuriy
2002Як достовірно розрахувати коефіцієнт внутрішнього перенесення вологи в кукурузник зародкахЛуцик, Юрій Павлович; Луцик, Юрий Павлович; Lutsyk, Yuriy; Король, Анатолій Миколайович; Король, Анатолий Николаевич; Korol, Anatoliy; Вербицький, Борис Ілліч; Вербицкий, Борис Ильич; Verbitckiy, Boris; Шаран, Андрій Васильович; Sharan, Andrey; Шаран, Андрей Васильевич
2009Як же змінюються баластні речовини в екструзійних картоплепродуктах під час екструзіїШульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Оксана Сергеевна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковбаса, Владимир Николаевич; Kovbasa, Vladimir; Шаран, Андрій Васильович; Sharan, Andrey; Петрова, Жанна Олександрівна; Петрова, Жанна Александровна; Petrova, Zhanna; Shulga, Oksana; Шаран, Андрей Васильевич
2013Як зберегти і підтримати потяг до знань сучасних студентівЯненко, Лариса Петрівна; Яненко, Лариса Петровна; Yanenko, Larisa
2014Які вони, «Шевченківські» жінки?Кононенко, Марія Василівна; Kononenko, Maria; Кононенко, Мария Васильевна
2011Якісна вода - запорука здоров'я націїСлободян, Ольга Петрівна; Slobodyan, Olga; Нещадим, Наталія Олександрівна; Нещадим, Наталья Александровна; Нещадим, Лариса Петрівна; Neshchadym, Larisa; Слободян, Ольга Петровна; Нещадим, Лариса Петровна; Neshchadim, Natalia
2008Якісна освіта в Україні: досягнення і проблеми на шляху її розвиткуНестеренко, Наталія Геннадіївна; Нестеренко, Наталья Геннадьевна; Nesterenko, Natalia
2009Якісний та кількісний аналізІванов, Сергій Віталійович; Иванов, Сергей Витальевич; Ivanov, Sergey; Войтко, Ігор Іванович; Войтко, Игорь Иванович; Voitko, Igor; Спаська, О. А.; Спасская, Е. А.; Spaska, O.
2008Якісні мастильні біоматеріали з технічних олій. Стан і перспективи переробкиКириченко, В. В.; Кириченко, Віктор Іванович; Полумбрик, Олег Максимович; Polumbryk, Oleg; Kirichenko, V. V.; Kirichenko, Victor
2007Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавокШаповаленко, Олег Іванович; Шаповаленко, Олег Иванович; Shapovalenko, Oleg; Євтушенко, Олег Олександрович; Евтушенко, Олег Александрович; Yevtushenko, Oleg; Почеп, Володимир Анатолійович; Pochep, Vladimir; Почеп, Владимир Анатольевич
Отображение результатов 24639 до 24658 из 24741
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь