Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1024
Назва: Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів
Автори: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Ключові слова: білоквмісні наповнювачі
белоксодержащие наполнители
bilokvmisni fillers
ферментація
in vitro
fermentation
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Пасічний, В. М. Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С.З. Гжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(45). - С. 50-53.
Короткий огляд (реферат): Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1024
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Research capacity for fermentation.pdf258.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.