Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату.
It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product.

Опис

Ключові слова

органолептичні показники, фізико-хімічні показники, ковбасні вироби, organoleptic, physical and chemical properties, sausages, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Васюта, В. М. Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів / В. М. Васюта, В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : Збірник наукових праць. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12) – С. 294-298.

Зібрання