Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на кінетику процесу сушіння печериць та їх напівфабрикатів.
The influence of hydrothermal treatment and taste additives on the changes of kinetics of drying of Agaricus bisporus mushrooms and ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.

Опис

Ключові слова

печериці, agaricus bisporus mushrooms, напівфабрикати з грибів, гідротермічне оброблення, сушіння, hydrothermal treatment, drying, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печериць / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, А. Д. Сергеєв, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2012. - №12. - С. 137-140.

Зібрання